Duitse landelijke keukens

In deze moderne, drukke tijd houden we er van om soms even helemaal tot rust te komen. Het is de landelijke keuken waar we dan vaak aan denken, vooral in Europa. U kunt uw keuken voorzien van een landelijke stijl, om voortaan een stukje buitenleven in uw wereld toe te laten, zelfs midden in de stad. De moderne landelijke keukens zorgen voor een comfortabele omgeving, waar u met uw gehele familie in kunt koken en verblijven, of waar u met vrienden kunt genieten. Kies voor een combinatie van comfort en charme, die past bij de moderne landelijke keuken. De stijl zorgt voor warmte en plezier, terwijl de design materialen aan de andere kant praktisch zijn en optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. U kiest voor een traditionele en natuurlijke uitstraling.

 

Keuken landelijk - landelijke keukens - landelijke keuken Keuken landelijk - landelijke keukens - landelijke keuken Keuken landelijk - landelijke keukens - landelijke keuken  

 

Een goed ontwerp is de basis van uw keukeninrichting

De landelijke keuken zorgt er op een unieke manier voor dat u de look van een boerderij kunt combineren met veel ruimte en luxe. De landelijke keuken is doorgaans een behoorlijke ruimte, maar deze komt aan de andere kant nooit overweldigend over. In plaats daarvan zorgt het design voor het optimaal benutten van de ruimte, aangezien een landelijke keuken er niet alleen is om lekker te koken. U kunt er ook met uw complete familie bij elkaar komen, eten bewaren en samen met uw vrienden genieten van het leven. Uiteraard kunt u er bovendien uw keukenapparaten kwijt. De ideale landelijke keuken heeft een grote tafel in zich, net als een aantal accessoires waar u als bewoner optimaal gebruik van kunt maken.

Materialen en design

De landelijke keuken maakt gebruik van een groot aantal natuurlijke materialen, zoals hout, steen en bijvoorbeeld bakstenen. De mooiste designs hebben bijvoorbeeld een stenen open haard in zicht, waarmee ze de keuken tot het ‘hart van de woning’ maken. Binnen sommige landelijke keukens vinden we daarnaast een stenen plank of blad terug, waarop u bijvoorbeeld brood op een open vuur kunt bereiden. Verder hebben de fronten doorgaans een natuurlijke kleur, waarbij het wit een grote rol speelt. U zorgt met vintage verlichting en wat specifiek glas voor prachtige herinneringen, aan hoe eenvoudig het leven kan zijn. Maak gebruik van grote ramen om veel licht in de ruimte toe te laten, zodat u in uw landelijke keuken optimaal geniet van de warmte van de materialen.

Informatie

Zie de keuken als het doek waarop u wilt gaan schilderen. Voeg een laag toe met de laatste accessoires of wellicht een prachtig ontwerp, zodat u uw landelijke keuken tot leven kunt brengen. U kiest voor een uniek Duits design, samen met accessoires als wat fruit of brood, om neer te zetten. Dit zorgt niet alleen voor een authentieke stijl, het draagt ook bij aan een meer ontspannen sfeer in de kamer.

Wilt u meer informatie over de landelijke keuken designs, of wellicht een budget landelijke keuken? Voel u vrij om contact met ons op te nemen, zodat we u zo snel mogelijk terug kunnen bellen of u op een andere manier kunnen bereiken. Kom langs in onze showroom om wat ideeën op te doen, of laat de Duitse keuken ontwerpen zoals u daar altijd al van heeft gedroomd. Plan uw eigen keuken en laat u verrassen door onze uitgebreide collectie en kennis. Wij hopen u binnenkort terug te zien in onze showroom.

Tel: 0031 (0) 46 442 85510031 (0) 46 442 8551 E-mail: info@keukenplaats.com