Algemeen

Wij houden onze prijzen laag door al ruim 10 jaar efficiënt te werken.

  • We werken uitsluitend op afspraak. Dit stelt onze adviseurs in staat om hun tijd optimaal te benutten zonder dat dit ten koste gaat van de aandacht die we aan iedere individuele klant kunnen schenken.
  • We doen niet aan geldverslindende reclamecampagnes. We maken optimaal gebruik van de mogelijkheden die het internet tegenwoordig biedt; de effectiefste en efficiëntste manier om u te bereiken.
  • We hebben een uiterst efficiënte logistieke werkwijze waarbij we de keukens direct vanaf de Duitse fabrikant bij u thuis kunnen leveren
  • We bieden u direct een reële prijs aan. Aan onderhandelingen verspillen we geen tijd. U krijgt een goede prijs, wij een tevreden klant.
  • We hebben lage servicekosten. Duitse keukens staan bekend om kwaliteit en duurzaamheid. Onze klanten hebben daarom zelden een servicemonteur nodig.

We streven naar een optimale spreiding van het aantal bezoekers in de showroom. Wij vinden het zeer belangrijk dat er tijdens uw bezoek direct een persoonlijk adviseur beschikbaar is om u te woord te staan.

Daarnaast is het werken op afspraak kostenbesparend hetgeen tot uitdrukking komt in onze aantrekkelijke lage verkoopprijzen.

Dat kan, maar dat is helaas niet altijd het geval. De aanbiedingen op onze website zijn zeer scherp geprijsd en uitsluitend mogelijk omdat ze zijn optimaal berekend zijn op de standaardproductielijnen van de fabriek. Iedere aanpassing – hoe gering ook – kan van invloed zijn op de verkoopprijs. Zo is het zelfs mogelijk dat een kleinere opstelling de keuken juist duurder maakt. Onze keukenadviseurs zullen uw persoonlijke wensen gedetailleerd met u bespreken en kunnen u vervolgens professioneel adviseren.

Bij alle keukenopstellingen van Keukenplaats op de website en in de showrooms staan de prijzen duidelijk vermeld en er wordt tevens omschreven wat u voor deze prijs krijgt. Houdt u er wel rekening mee dat de prijs is gebaseerd op een specifieke standaardkeukenopstelling. De uiteindelijke prijs van uw keuken is van veel factoren afhankelijk, zoals de afmetingen en uw persoonlijke wensen met betrekking tot apparaten, materialen, fronten en eventuele accessoires.

Benieuwd bent naar de kosten van uw droomkeuken? Neem dan contact met ons op zodat we een geheel vrijblijvende offerte voor u kunnen maken.

Nee. Een ontwerp aan huis is gratis en geheel vrijblijvend. Onze adviseurs komen graag bij u thuis. Zij brengen daarbij alles mee wat nodig is om uw keuken ter plaatse te ontwerpen.

Dit verschilt per aanbieding. Als de apparatuur niet is inbegrepen, dan kan deze vaak wel geleverd worden tegen meerprijs. Bij iedere specifieke aanbieding staat duidelijk vermeld wat bij de prijs is inbegrepen.

Keukenplaats kan tot de helft van het aankoopbedrag financieren. We doen dit in samenwerking met Santander Consumer Finance. Zij bieden u een helder betaalplan. Bij aankoop betaalt u minimaal de helft van het bedrag. Het andere deel lost u in maandelijkse termijnen af. Op elk moment kunt u – volledig boetevrij – extra aflossen. Een kredietaanbod loopt via Santander Consumer Finance Benelux B.V. Keukenplaats geeft hierin geen advies, maar treedt op als bemiddelaar. U dient zelf te bepalen of het door u gekozen financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. Neem contact met ons op voor de voorwaarden en uw persoonlijke situatie.

Als u kenbaar maakt dat u uw keuken maandelijks wil betalen door middel van een kredietaanbod van Santander Consumer Finance, dan vullen we een digitaal aanvraagformulier in. Hiervoor hebben we een aantal gegevens van u nodig. Ook hebben we een kopie van uw legitimatie en bankpas nodig. Na het indienen, wordt de aanvraag door Santander in behandeling genomen en zullen zij beoordelen of u in aanmerking komt voor het kredietaanbod.

Het is verstandig om alvast een aantal zaken op een rijtje te hebben voordat u naar een keukenadviseur gaat. Op onze website staan talloze voorbeelden waardoor u zich kunt laten inspireren en waarmee u ideeën op kunt doen. Als u al specifieke wensen of stijlen in gedachte hebt, dan is het goed om dit voorafgaand aan het adviesgesprek reeds kenbaar te maken aan uw adviseur.

Hoe meer informatie er beschikbaar is, hoe beter. Wij raden u aan om vooraf in kaart te brengen hoe de ruimte waar uw nieuwe keuken geplaatst zal worden er precies uitziet. Let hierbij op de juiste maatvoeringen en op de positie van ramen en deuren.

Keukenplaats werkt uitsluitend met nauwkeurig geselecteerde voornamelijk Duitse fabrikanten die beschikken over moderne machineparken. Al onze fabrikanten zijn gecertificeerd met de voor hen geldende normen op het gebied van kwaliteit, milieu en energie. Zo zorgen we ervoor dat onze keukens voldoen aan de hoge kwaliteit waar wij voor staan.

U kunt er voor kiezen om uw keuken zelf in te meten, maar wij raden u aan om dit door ons te laten doen. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte zal hiervoor een afspraak met u worden gemaakt. U dient er dan wel voor te zorgen dat de ruimte geschikt is om op een goede manier in te meten. Hoe u dit kunt doen zal uw adviseur met u bespreken.

Assortiment

Keukenplaats werkt samen met diverse gerenommeerde Duitse fabrikanten en met nagenoeg alle producenten van eersteklas keukenapparatuur. Het assortiment kan per showroom enigszins verschillen. Ons advies is om u vooral niet blind te staren op specifieke merken. Laat u adviseren door onze specialisten. Als u toch specifieke vragen of wensen heeft omtrent bepaalde merken, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Ja, dat kan, mits het specifieke onderdeel of apparaat binnen ons leveringsassortiment valt. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over een specifiek onderdeel of apparaat.

Klachten

Keukenplaats heeft graag tevreden klanten. Mocht u ondanks al onze goede zorgen toch een slechte ervaring hebben met onze service dan horen wij dat graag. Wij zullen er dan alles aan doen om uw klachten te verhelpen. U kunt een email sturen naar info@keukensduitsland.nl waarin u de klacht zo gedetailleerd mogelijk omschrijft. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar de beste oplossing.

Levering & Montage

De levertijd is gemiddeld 4 tot 6 weken, maar als het moet, dan kan het meestal ook sneller.
Het is daarnaast afhankelijk van het merk keuken en de uitvoering waar u uiteindelijk voor kiest.

Ja, wij leveren ook keukens in het buitenland. De regelgeving en procedures met betrekking tot transport, montage en belasting kunnen per land verschillen. Onze adviseurs kunnen u hierover informeren.

De kosten voor montage verschillen per keuken. Weliswaar werken we zoveel mogelijk met vaste meter- en aansluitprijzen, maar iedere situatie is uniek. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om vooraf de montagekosten exact te bepalen. Wel kunnen onze adviseurs een op uw persoonlijke situatie toegespitste raming van de kosten voor u opstellen.

De op onze website vermelde prijzen zijn afhaalprijzen. Levering met montage is mogelijk tegen een meerprijs, maar is afhankelijk van de betreffende keuken. Bij iedere specifieke aanbieding staat duidelijk vermeld wat bij de prijs is inbegrepen.

Showrooms

De adressen van onze showrooms staan niet op onze website vermeld. We werken bij voorkeur op afspraak en proberen zo te zorgen voor een optimale spreiding van het aantal bezoekers in de showrooms. Hierdoor is er altijd direct een adviseur voor u beschikbaar om u te woord te staan.

Daarnaast is het werken op afspraak kostenbesparend hetgeen tot uitdrukking komt in onze aantrekkelijke lage verkoopprijzen.

We willen te allen tijde voorkomen dat er geen adviseur van ons beschikbaar is als u besluit de showroom te bezoeken. Als u toch een keer de gok wenst te wagen, dan geven we u vanzelfsprekend graag de juiste adresgegevens van de showroom bij u in de buurt.

De keukens die op onze website worden aangeboden zijn voorbeeldopstellingen of aanbiedingen van onze fabrikanten. Het is helaas niet mogelijk om alle keukens in onze showrooms op te stellen.

Doorgaans worden keukens aan persoonlijke wensen en omstandigheden aangepast. In elke showroom vindt u een groot aanbod aan keukens met apparatuur in verschillende stijlen, kleuren en opstellingen. Tevens kunnen we u ter plekke een uitgebreid assortiment fronten, werkbladen en grepen laten zien. Op deze manier krijgt u een uitstekend beeld van de uitstraling en kwaliteit van uw keuken en kunt u zich bij uw keuze laten inspireren.

Keukenplaats werkt samen met showrooms verspreid over heel Nederland. Klik hier om de voor u dichtstbijzijnde showroom op te zoeken. Als u uw voorkeursvestiging invult op het contactformulier nemen wij contact met u op. U kunt ook kiezen voor een ontwerp aan huis waarbij een van onze adviseurs u thuis bezoekt.

Keukenplaats werkt intensief samen met nauwkeurig geselecteerde zelfstandige winkels waar onze adviseurs gebruik kunnen maken van de showrooms. Op deze manier bundelen we niet alleen onze krachten maar kunnen we tevens onze prijzen zo laag mogelijk houden.