Beoordelingen - Keukenplaats
Home » Kopen bij Keukenplaats » Beoordelingen

Beoordelingen Keukenplaats

Sinds december 2013 vragen wij onze klanten om onze diensten te beoordelen. Deze reacties komen automatisch op deze pagina te staan. De foto’s die u ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

Inmiddels staan er 121 beoordelingen online.



Daphne Douma, Leeuwarden

17 January 2017  | 

Wij hadden eerlijk gezegd nog nooit van Keukenplaats gehoord. Maar nu wel! We vonden ze via facebook en waren aangenaam verrast. Ze vertelden ook dat ze juist de keukenprijzen zo laag kunnen houden door geen dure reclame te maken. Makes sense, want onze keuken was goedkoper dan elders. Wij zijn zeer tevreden. Ook met de service. Die was top.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Bart in ’t Veld, Boskoop

3 January 2017  | 

Ik ben bij heel wat showrooms geweest. Ik moet zeggen dat de ontvangst en service bij Keukenplaats toch wel de beste was. Daarom heb ik besloten mijn keuken bij hun te kopen. Geen moment spijt van gehad. Alles perfect geïnstalleerd (kost wel extra). Ik kan Keukenplaats aanbevelen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Aad Benjamins, Apeldoorn

20 December 2016  | 

Keukenplaats heeft ons uitstekend geholpen. Met speciale dank aan Herman van de showroom in Apeldoorn. Hij heeft ons vakkundig geadviseerd en merkte veel dingen op die we vooraf niet bedacht hadden.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

E. Scheenk, Hilversum

13 December 2016  | 

Keukenplaats werkt met partnershowrooms. Ze hebben geen eigen showrooms. Eerst vonden wij dit eigenlijk best gek, maar er werd ons uitgelegd wat dat scheelt in de kosten. Dus daarom was onze keuken hier beduidend goedkoper dan bij andere keukenzaken. En daar gaat het uiteindelijk om.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Golkhan, Zoeterwoude

12 December 2016  | 

Hiermee willen wij Keukenplaats bedanken voor hun uitstekende service en de fantastische keuken die wij nu hebben. Wij kunnen het iedereen aanraden.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Stasja Dekker en Roy Anita, Amsterdam

 | 

Een woord: uitstekend. Dit geldt voor zowel de service als waar het om ging, onze nieuwe keuken. We hadden een budget dat bij andere zaken aan de krappe kant bleek. Nu bij Keukenplaats hebben we er ook nog een vaatwasser bij kunnen nemen! Kan niet beter. Wij raden het aan.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Francien Olislagers, Dinxperlo

2 December 2016  | 

De klant is koning is bij Keukenplaats geen loze kreet. Prima service en een prima keuken. Niets dan lof over onze ervaring met deze mensen. Bijzonder dank aan Edwin.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie van Krieken, Zeeland (NB)

30 November 2016  | 

Wij zijn zeer goed begeleid in onze keukenwensen. Hoewel we precies wisten wat we wilde (dachten we) is het uiteindelijk toch heel anders geworden. Dankzij Veroni hebben we nu onze droomkeuken dan toch echt in huis staan. Bedankt voor alle goede zorgen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

A. Ahmadi, Alkmaar

 | 

Ik heb mooie keuken gekocht bij Keukenplaats. Heel mooi en goede kwaliteit. En niet duur. U kunt gerust keuken hier kopen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

P. Janssen

28 November 2016  | 

Super geslaagd bij Keukenplaats. En dat terwijl ik hiervoor nooit van ze gehoord had. Dat komt legden ze uit omdat ze geen dure reclames maken zoals veel andere zaken wel doen. Hierdoor kunnen ze de keuken goedkoper aanbieden. Nou dat heb ik gemerkt.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Niels Overtoom, Zwolle

 | 

Niets dan goeds over Keukenplaats. Alles viel mee tot en met de prijs aan toe.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Marijke de Klerk

25 November 2016  | 

Wij zijn zeer te spreken over de service van Keukenplaats. We waren al in een ver gevorderd stadium toen we de zaak wegens droevige familieomstandigheden moesten stilleggen. Keukenplaats had hier alle begrip voor en hebben de keuken zelfs zorgvuldig in opslag genomen toen deze volgens schema, maar voor ons op dat moment te vroeg, geleverd werd. Uiteindelijk een maand later de keuken geïnstalleerd. Zijn er erg blij mee.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Maarten van ’t Hof, Leiden

23 November 2016  | 

Keukenplaats is zeer klantgericht en meedenkend. De keuken werd professioneel uitgemeten. Je hebt direct contact met je persoonlijke adviseur die alles van begin tot eind begeleidt. Zeer tevreden.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Josje Dullaart, Bergeijk

 | 

Wij hebben geen spijt van onze keus voor Keukenplaats. Sterker nog. Onze dochter is er drie weken na ons ook geslaagd voor hun nieuwbouwwoning. Ze konden de standaardkeuken door de aannemer laten plaatsen of zelf een keuken aanschaffen. Dat laatste hebben ze gedaan en nu hebben ze voor ongeveer hetzelfde geld iets veel mooiers!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Uitterhoeve, Hoedekenskerke

18 November 2016  | 

UItmuntende prijs – kwaliteit verhouding. Vlekkeloze service en de keuken zorgvuldig en vakkundig geplaatst. Wij zullen zeker Keukenplaats zeker aanraden bij familie en vrienden.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

H.C. de Graeff, Wolfheze

16 November 2016  | 

Voor het ontwerpen van de keuken werd uitgebreid de tijd genomen. Het resultaat was dan ook zeer geslaagd. De montage was professioneel, voorzichtig en met kennis van zaken. De installatie van de afzuiging was wat gecompliceerd maar ook dit is uitstekend opgelost door de installateur van Keukenplaats. Vijf sterren!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. Renkema, Apeldoorn

 | 

Wij hadden zeer snel een gloednieuwe keuken die aan al onze wensen voldeed. Professioneel advies. Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Alles werd volgens afspraak geleverd en geplaatst door een professionele monteur. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Keukenplaats.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Anita & Tom de Vries

11 November 2016  | 

Van ons krijgt Keukenplaats een 9 voor alle vakken. Je kunt wel zien dat we beiden in het onderwijs zitten. Maar echt, een 9 voor service, kwaliteit en prijs. Maar ook voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en helderheid.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Theo Lucassen, Heerhugowaard

 | 

Vaak betekent minder betalen ook mindere kwaliteit krijgen. Dit geldt echter zeker niet voor Keukenplaats. Wij hebben uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en DKW kwam met vlag en wimpel als laagste prijs naar voren. Kwaliteit is evenwel top. Zoals de naam al zegt Duitse topkwaliteit.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

L. Nijpels, Maastricht

10 November 2016  | 

Ik heb veel ervaring in de verhuur. Voor een van mijn panden had ik vijf keukens nodig. Ik heb vaker met dit bijltje gehakt en het was altijd een heel gedoe. Dit keer zakengedaan met Keukenplaats en het leek wel of alles vanzelf ging. In no time waren er vijf keukens picobello geïnstalleerd. Ik weet waar ik bij een volgende renovatie of verbouwing moet zijn. Kan het zeker collega verhuurders aanraden.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

M. Amir, Den Haag

 | 

Keukenplaats heeft een grote keus materialen en kleuren. Wij waren onder de indruk. Nou hebben wij een hele mooie keuken laten bouwen. Wij kunnen Keukenplaats aanbevelen voor uw keuken ook.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Ton & Catelijn Mollema, Bolsward

 | 

Wij hebben een fraaie Nolte keuken gekocht bij Keukenplaats. Hij is in het echt nog mooier dan in de showroom. Ook prima service door de zeer hulpvaardige en kundige adviseur Carlos. Bedankt Keukenplaats. Onze volgende keuken kopen we weer bij jullie. Tot over 30 jaar.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

C. Ponté, Werkendam

9 November 2016  | 

Zeer blij met de service en met het eindresultaat. Bij de installatie bleek dat er een zijpaneel ontbrak, maar dit werd direct de daaropvolgende dag alsnog geleverd en gemonteerd. Klasse service.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Marjolein & Paul van Zeeland

 | 

De showroom in Huissen was zeer uitgebreid. Bijna te uitgebreid. Maakt er de keuze niet makkelijker op. Uiteindelijk toch gelukt natuurlijk. Zeer tevreden. Deskundig advies, niet pusherig. Good job, Keukenplaats.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. Pruis, Bourtange

4 November 2016  | 

Heel blij met onze keuken. Keukenplaats bedankt voor de goede service.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

H.J. Swartjes, Grave

 | 

Ik ben eerst bij een andere keukenzaak bezig geweest maar daar afgeknapt op de onprofessionele benadering. Ik snap wel dat een beginnend adviseur niet alles weet maar laat hem dan meekijken met een ervaren collega. Hij wist werkelijk geen enkele vraag te beantwoorden. Geen spijt van de overstap naar Keukenplaats waar een vergelijkbare keuken bovendien nog stukken goedkoper bleek te zijn.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Yvette en Roderick Lejeune, Vlissingen

 | 

We hebben goede ervaringen met Keukenplaats. Ze hebben ruime keus en zeer redelijke prijzen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Arianne & Bob de Vries, Almere

 | 

In de showroom in Almere werden wij vriendelijk ontvangen. Het was erg druk maar wij hadden een afspraak dus Arno, de adviseur, nam werkelijk alle tijd voor ons. Hij dacht met ons mee en kwam na lang beraad (je koopt tenslotte niet iedere dag een keuken) met een voorstel. Hij heeft dat nog uitgewerkt en daarna per mail gestuurd. We hoefden er niet lang over na te denken. We waren meteen verkocht (en de keuken ook).

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Schaminee

2 November 2016  | 

Wij zijn in veel showrooms geweezt en hebben overal prijzen vergeleken. Wij zijn echte Hollanders! Geloof ons ga maar direct naar Keukenplaats want beter en goedkoper wordt het niet.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Ank en Aad Loete, Heerlen

 | 

Zeer hulpvaardige adviseur hadden we. In de showroom stond helaas nier de keuken die we wilde maar je kon wel alle apparatuur en frontjes en handvatten e.d. zien. Uiteindelijk keuze gemaakt. Nog gekeken of het elders goedkoper zou zijn maar dat was zeker niet het geval. Na een week de knoop doorgehakt en beslist. Geen spijt van.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Rekers, Zaltbommel

 | 

Na lang zoeken bij diverse keukenboeren dan uiteindelijke DE keuken gevonden bij Keukenplaats. We hadden op andere plaatsen ook wel keukens naar onze zin gezien maar de prijs gaf de doorslag. Goed geslaagd.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Yilmaz Cocerdag

 | 

Keukenplaats. De naam zegt het al. We waren snel overtuigd van de kwaliteit. Prijs ook OK. Dus snel beslist en een mooie keuken gekocht met toch maar vaatwasser erbij. Bedankt Keukenplaats.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Jochem en Ineke van der Sande

31 October 2016  | 

Wij hebben zaken gedaan met de showroom in Sint-Oedenrode en zijn zeer te spreken over de gang van zaken. Deskundig advies van Roy heeft ons overtuigd over te gaan tot de aanschaf van een prachtige keuken. Het heeft wat gekost maar dat lag aan ons zelf. We hebben nu het beste van het beste. Roy nogmaals bedankt voor al je goede zorgen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Arnoud Dubbes

 | 

Fantastische service. Trek maar gerust wat tijd uit voor een showroombezoek want er is zoveel te zien. Maar ze nemen alle tijd voor je en zijn niet opdringerig wat ik persoonlijk heel fijn vind. We hebben de keuken nu twee weken en zijn er erg content mee.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Jacobs, Waddinxveen

24 October 2016  | 

Wij hebben onze droomkeuken gevonden bij Keukenplaats. Ze hebben enorm veel keus en tegen goede prijzen. Wij kunnen er niets dan goeds over zeggen.

 

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie van den Boogaard

9 March 2016  |  Familie Van den Boogaard

Hallo Roy,

Nog bedankt voor de service….de meneer die langs is geweest heeft de hele keuken nagesteld. Hij heeft de vaatwasser opnieuw geplaatst want die stond blijkbaar niet goed. En hij heeft de lade perfect afgesteld. Hartstikke fijn!

Ik stuur je nog wat foto’s van de keuken. Hoop dat ze bruikbaar zijn voor je website.

Groetjes,
Angelique

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Carel en Mariette

16 February 2016  |  Carel en Mariette

Als beloofd de foto’s, het is echt super mooi geworden.
Super bedankt voor het advies en de goede service

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Willem Jan Struber

5 February 2016  |  Willem Jan Struber

Erg goed geholpen door Roy. Van de 1ste afspraak tot de uiteindelijke levering, alles verliep vlekkeloos.
We zijn erg blij met het eindresultaat. Niks anders dan lof over de mensen achter Keukenplaats!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Mevrouw C. Verstappen

25 January 2016  |  mevrouw C. Verstappen

Onze keuken is 17 december de keuken geplaatst. Ziet er kei mooi uit en zeer tevreden over de monteur!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 4  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Mevrouw M. Quanjel

24 January 2016  |  Mevrouw M. Quanjel

wij zijn heel erg blij met onze keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben.

Gr. Mieke Quanjel

advies: 4  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Gonnie Custers

28 December 2015  |  Gonnie Custers

Hoi Roger,
Ik ben heel tevreden. Netjes gewerkt en alles precies zoals ik het had gedacht. Super tevreden. Jammer dat ik net achter het net vis voor wat betreft de eindejaars aktie met het koffiezetapparaat want mijn senseootje is wel aan vervanging toe 🙂

Vriendelijke groet en alle goeds voor 2016

Gonnie Custers

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Ritzen te Landgraaf

21 December 2015  |  Familie Ritzen, Landgraaf

Onze mooie nieuwe greeploze keuken staat er heel strak in. Dank voor de fantastische medewerking

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie van Breukelen

20 December 2015  |  Familie van Breukelen

Beste Dimitri,
Bedankt voor je goede advies bij de aanschaf van onze keuken, we zijn erg trots op het resultaat. Het zelf plaatsen was nog een hele kluif maar is al met al nog goed gelukt. Na levering zaten we nog met een paar puntjes maar die zijn door jullie netjes opgepakt.
Groetjes Familie van Breukelen uit Eindhoven’

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Jan Louwers

 |  Jan Louwers

Hoi Dimitry

Wij zijn zeer te vrede met de kwaliteit van de keuken .
Ook de snelle levering met een duidelijke beschrijving .
En alles in een keer geleverd .
Een aanrader !!

Met vriendelijke groet
J.Louwers

advies: 5  |  design: 4  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Ferfers

10 December 2015  |  Ferfers, Landgraaf

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken, zeer goed meegedacht door de adviseurs en monteurs!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Janssen

2 December 2015  |  Familie Janssen uit Blitterswijck

De keuken is naar volle tevredenheid geplaatst!

Groetjes Jacqueline

 

advies: 4  |  design: 4  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Jolie Janssen

26 November 2015  |  Jolie uit Venlo

Hallo Wil,

De mannen zijn klaar. Super gedaan en topservice! Het ziet er heel mooi uit

Groetjes,

Jolie uit Venlo

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Meyssen

9 November 2015  |  Familie Meyssen uit Neeroeteren Belgie

Het eindresultaat is super. Heel licht.

We zijn tevreden!!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam J. uit Elsloo

4 November 2015  |  Fam J. uit Elsloo

We zijn heel blij met de nieuwe keuken. Zeer vakbekwame monteur

advies: 5  |  design: 4  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Kolmus-Verhelst uit Laarne (Belgie)

26 October 2015  |  Familie Kolmus-Verhelst

Dag Roger,

Ik wou even laten weten dat de keuken super mooi is! We zijn heel tevreden!!!Wil je ook monteur Roger nogmaals bedanken voor het mooie werk!

Groeten,

Eveline Kolmus en David Verhelst

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. Koops, Doenrade

18 October 2015  |  Fam. Koops

Na een ingrijpende verbouwing is de keuken geplaatst. Omdat het werkblad op maat gemaakt is, hebben 2 weken moet werken met een noodwerkblad , maar het eindresultaat is SUPER!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Jose Smits uit Roermond

12 October 2015  |  Jose Smits

Goedemorgen,

De keuken is prachtig geworden ben der superblij mee.  De jongeman die hem heeft geplaatst, heeft dit perfect gedaan.

Mijn dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

José Smits

advies: 5  |  design: 4  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Angela van B.

7 September 2015  |  Angela van B.

Beste Roger,Wij zijn heel erg tevreden over de keuken en wij vinden de keuken heel mooi geworden nog boven onze verwachtingen.

Alle apparatuur werkt goed.
Het is heel leuk om de reactie van mensen om je heen aan te horen. De een zegt “dat je dat hebt gedurfd, die kleuren combinatie” en vinden de keuken heel chic. De ander vindt het niet mooi en de leukste was: “als ik een nieuwe keuken wil, dan weet ik nu waar ik moet zijn” en dan zouden ze ook proberen in kleur te werken. De foto’s volgen later .

Mvg Angela van Bezouwen

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie M. uit Munstergeleen

2 September 2015  |  Familie Mehani

Het is heeeel mooi geworden! Uitstekend advies en goede service

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie K. uit Nieuwstadt

 |  Familie K. uit Nieuwstadt

erg tevreden m.b.t. onze nieuwe keuken

Advies: Klantgericht advies, nemen alle tijd voor de klant. Goede showroom met voorbeelden.

Service: Alle afspraken nagekomen, goede communicatie naar klant. Geven ook extra service zonder enige moeite.

Montage: Zeer tevreden, afspraken worden nagekomen, vakkundige monteur, alles netjes opgeruimd.

Fam. Knoors

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. De Mooij 

1 September 2015  |  Fam. De Mooij 

We zijn heeel erg blij met onze nieuwe keuken. Het ziet er mooi uit.

advies: 5  |  design: 4  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie V. Uit Zeist

26 August 2015  |  Familie V. Uit Zeist

We zijn heel erg tevreden over de manier waarop jullie ons geholpen hebben. Het resultaat mag er wezen!

Bedankt!

 

advies: 4  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. S. uit Brunssum

19 August 2015  |  Fam. Sprengers

Zeer bekwame monteurs, TOP!

Fam. Sprengers

advies: 5  |  design: 4  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie K. uit Elsloo

3 August 2015  |  Familie K, Elsloo

Een foutloze planning in een keer goed. Keurig komen inmeten. Een vriendelijke verkoper zonder opdringerigheid. En tot slot vakbekwame en behulpzame monteurs. Lof !! Familie K, Elsloo.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. Schoofs

2 August 2015  |  Fam. Schoofs

Een keuken met een klein missertje. Dat kan gebeuren. We hebben binnen 14 dagen een nieuwe kast gekregen. Ze hadden het meteen opgepakt. Gewoon keurig komen ze alle afspraken na. Fam Schoofs

advies: 4  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Q. uit Brunssum

29 July 2015  |  Familie Q.

Ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Alles is netjes conform de afspraken gemonteerd. Bovendien bedankt voor alle handige tips!

 

advies: 5  |  design: 4  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam V, Beringen

28 July 2015  |  Fam V, Beringen

Met veel plezier onze keuken gekocht bij Keukenplaats. Alles van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Wij zijn heel tevreden over de onze nieuwe aanwinst.

Fam V te Beringen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. Vree

21 July 2015  |  Fam. Vree

Service, advies en montage hebben we als positief ervaren. Ook de communicatie was erg goed. Snelle reacties. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken!

Iets waar jullie misschien weinig aan kunnen doen is de planning. De tijd tussen demontage oude keuken en montage nieuwe keuken heeft 5 weken geduurd. Dit lag met name aan de beschikbaarheid van het keukenblad en de monteur.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 4  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Pino Fontebasso

9 July 2015  |  Pino Fontebasso

Wij waren eerst in de verkeerde keukenwinkel. Maar we hebben ze gevonden! Twee perfecte keukens

voor in ons huis. Vriendelijke bediening,  geen cent teveel betaald. En gisteren een perfecte montage. Alles in 1 keer goed.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Hendrix

22 May 2015  |  Hendrix

Mooie maatwerk-oplossing voor het opbergen ven het speelgoed van onze kinderen

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Famile Oost

 |  Famile Oost

Erg tevreden!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

fam. Van Wersch

12 May 2015  |  fam. Van Wersch

Een prachtexemplaar! De massief houten, op maat gemaakte keuken met een terrazzo werkblad, prijkt schitterend in de mooie landelijke woning

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Hanot

4 May 2015  |  Hanot

Nadat we  vorig jaar een schitterende nieuwe keuken hebben laten plaatsen door Keukenplaats, heeft men ons nu ook goed geholpen met de waskeuken.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Kerens-Crommen

3 May 2015  |  Familie Kerens-Crommen

Hoi Roger!

Het heeft ff geduurd maar nu kan ik de foto’s doorsturen.

Het is een beetje moeilijk foto’s maken door de beperkte plek en de opstelling. Ik heb de keuken er niet helemaal in een foto op gekregen maar uit verschillende hoeken foto’s getrokken.

Daarbij wil ik jou bedanken voor de goede hulp met het uitzoeken van de keuken en het uitpuzzelen van de mogelijkheid voor de opstelling van de keuken. De goede service en het altijd klaar staan om antwoordt te geven op onze vragen.

Ook voor de keukeninstallateurs Paul en Maurice niets dan lof! Zeer mooi geplaats en zelfs de aanpassing, op het laatste moment ter plaatse, is super geregeld!

Dus…..wij zijn zeer tevreden! Volgende keer weer bij jullie!

Dank jullie!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Gouw

21 April 2015  |  Familie Gouw

Ik kan je vertellen dat wij van het eerste tot het laatste moment wat betreft advies en service zeer goed geholpen zijn.

Alles werd tot in de puntjes uitgewerkt, en indien nodig veranderd.

Toen het profiel van de keuken klaar was en overgegaan moest worden tot de werkelijke verbouwing, is alles volgens

afspraak verlopen, dus een prima service.

Alles werd op de afgesproken tijden geleverd, vertraging is er dus niet opgelopen.

Tijdens het plaatsen van de nieuwe keuken, komen de monteurs altijd obstakels tegen, ik moet zeggen dat zei deze prima

opgelost hebben, zelfs nadat wij ook nog mankementen tegenkwamen nadat alles geplaatst was.

Dit is natuurlijk ook weer een goed stukje service.

Als je in twee dagen tijd dit voor elkaar krijgt (voorbereiding, omleggen stroom en leidingen en plaatsen van de keuken),

kunnen wij alleen maar zeggen dat wij dik en dik tevreden zijn.

 

Bedankt.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Schraven

9 April 2015  |  Familie Schraven

Alle afspraken netjes nagekomen en een prachtige keuken geplaatst.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. Geilkens

8 April 2015  |  Fam. Geilkens

We zijn erg tevreden met de metamorfose van ons keuken!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Toufik

3 April 2015  |  Toufik

Service: Wij zijn erg tevreden over de service. Na het constateren van het mankement heb ik contact gehad met rogier en heeft hij een medewerker van Keukenplaats langs laten komen om de schade op te meten. Direct daarop ben ik door de adviseur teruggebeld om een vervolgafspraak te maken.

Montage: De heren van keukenplaats kwamen netjes op tijd en gingen meteen aan de slag, het was ook erg fijn dat dezelfde medewerker langs kwam die de keuken de eerste keer had gemonteerd. De medewerkers waren erg vriendelijk, en wisten goed wat ze moesten doen. Binnen no-time was de keuken gemonteerd. De keuken werd netjes achterlaten en ik ben erg blij met het eindresultaat. In de bijlage tref je een aantal foto’s, helaas was ik niet in staat om de hele keuken op 1 foto te krijgen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Cox

31 March 2015  |  Cox

Erg content
Zeer nette en behulpzame monteur
alles van begin tot einde goed verlopen

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Gielen

 |  Gielen

Alweer een keuken naar tevredenheid geleverd en gemonteerd bij Project Hoeve Riemst (Belgie)

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Berthy en Gerard

19 March 2015  |  Berthy en Gerard

We zijn over het algemeen tevreden over de keuken. Er zijn een paar punten:

  • we hadden aluminium strips besteld achter de greep. Uiteindelijk zijn ze in wit geleverd en zijn we hier erg blij mee. Vinden dit toch mooier. Dit valt gelukkig goed uit, maar is dus anders als de bestelling.
  • de bartafel was te hoog. hoogte van een sta tafel is 110, de bartafel was 120 (poten 110 en blad 10) Hier kwamen we achter tijdens monteren, Raymond kon hier niets aan veranderen. Uiteindelijk hebben we zelf 10 cm van de poten af laten halen en tafel opnieuw gemonteerd.
  • Bij het plaatsen van de keuken werd een mal gemaakt voor het blad. Uiteindelijk zat hier 2 weken tussen. Raymond heeft deze zaterdag gemaakt, dinsdag afgeleverd bij bedrijf en zaterdag een week later geplaatst. We zijn blij dat het blad goed is en dat jullie het risico niet wilde nemen met het opmeten. Maar we hadden graag gehad dat we van te voren wisten dat hier 2 weken tussen zou zitten.
  • Het blad is niet afgekit. Raymond gaf aan dat dit door de tegelzetter gedaan kon worden. Er moesten nl nog een rij tegeltjes boven het blad komen. Vgl ons bouwbedrijf gebeurd dit nooit, hij kit geen blad af. Dit moeten we nu laten doen, incl kosten kit.
advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 2  |  montage: 3
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

liesbet en tim van der weyden

17 March 2015  |  liesbet en tim van der weyden

beste,
onze keuken is eindelijk af:-)
was lang zo goed als af, alleen de plinten lagen nog ergens te wachten
boven de boven kastjes gaan we wel nog een plaat zetten zodat dat mooi af is
we zijn ongelijkkflijk content van de keuken
mooi en handig en gezellig en dat voor die prijs!!!
wij lachen met de mensen die niet naar ons willen luisteren en dan een keuken in belgie kopen voor min 15 000 euro zonder toezstellen
bedankt en tot ziens

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. Verheijen

 |  Fam. Verheijen

Ook voor mijn luxe keuken kon ik uitstekend terecht bij Keukenplaats. Zij hebben de sloagn “meer keuken voor uw geld” uitstekend waargemaakt!

Ik ben erg trots op het eindresultaat!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Verkooijen

 |  Familie Verkooijen

Zeer tevreden……

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Willem Andreae

14 March 2015  |  Willem Andreae

Vandaag hebben we de laatste klussen in de keuken gedaan. De vloer heeft zijn definitieve vorm gekregen. Er moest nog wat gezaagd worden aan de plinten, o.a. voor de ventilatie-opening van de koelkast en een uitsparing voor de deur van de vaatwasser. De electricien heeft naar de aansluiting van de kookplaat gekeken. Hij moet nog iets aan de zekeringkasten doen om het echt volledig te laten werken.

Uiteindelijk waren de laatste loodjes toch behoorlijk zwaar! Maar het resultaat mag er zijn. Ik stuur hieronder een paar foto’s om u een idee te geven.

Nogmaals heel hartelijk dank voor de manier waarop u ontwerp, bestelling en aflevering hebt georganiseerd. Zo zou iedereen het moeten doen. En het is een groot compliment waard. Zoals gezegd, komen graag bij u terug als we de moed hebben gevonden om onze Amsterdamse keuken te vervangen!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Baris Gündogdu

4 March 2015  |  Baris Gündogdu

Bijgaand een aantal foto’s.

Ik ben zeer tevreden over de service en advies die je hebt geleverd, Dat wij de keuken nog konden aanpassen na de meting bij ons thuis. De montage, Raymond, heeft het echt super gemaakt. Heel nauwkeurig, precies en alles netjes afgemaakt.

Wel jammer van de 2 kastjes die niet zijn geleverd, maar deze worden snel nageleverd. Voor de rest is het allemaal goed verlopen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 3  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Boessen

22 February 2015  |  Boessen

Uiterst tevreden. Zeer behulpzame mensen en vakkundig geplaatst

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Braspenning

 |  Familie Braspenning

De keuken is zeer netjes geplaatst. Bij deze een paar afbeeldingen. We zijn er blij mee. Dank!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Pierre en Edwina

 |  Pierre en Edwina

Zeer juist advies en goede service. De monteur heeft een topprestatie geleverd.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Ruud Wouters

 |  Ruud Wouters

Zeer tevreden

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Rob en Barbera Schulte

12 February 2015  |  Rob en Barbera Schulte

Nogmaals bedankt voor de geweldige services en samenwerking.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie El Morabet

9 February 2015  |  Familie El Morabet

Wij zijn allemaal er tevreden over de nieuwe keuken. Bij deze een foto Het ziet er echt heel mooi uit …echt waar!

Heel erg bedankt voor alle moeite

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Hanot

6 February 2015  |  Familie Hanot

We zijn zeer tevreden met de renovatiewerken die zijn uitgevoerd aan onze keuken. We hebben alle kasten en werkbladen laten vervangen. De apparatuur hebben we behouden.

Het eindresultaat is mooier dan verwacht De monteur en adviseur hebben goed werk geleverd

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Savarino Sr.

4 February 2015  |  Savarino Sr.

Geweldige nieuwe keuken in ons nieuwe huis. Alles is zeer vlot en soepel verlopen. De prijs was zeer interessant.

De keuken heeft een mooi granieten werkblad

Jammer dat het deurtje van de vaatwasser ontbrak, maar dit is binnen een week geleverd en geplaatst.

Nu kunnen we de rest van de wonig afwerken

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Savarino Jr.

 |  Savarino Jr.

Geweldige Service.

Prachtige nieuwe hoogglans witte keuken met zwart stenen werkblad

advies: 4  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam Pasjaqa-Syla

3 February 2015  |  Fam Pasjaqa-Syla

Wij lieten een moderne keuken plaatsen in ons nieuwe juis. We zijn erg goed en persoonlijk geadviseerd. We zijn heel blij met de nieuwe keuken Met Vriendelijke Groeten,

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Pascalle Stevens

31 January 2015  |  Pascalle Stevens

Ik ben over beide monteurs die bezig zijn geweest mijn keuken te installeren tervreden ze waren klantvriendelijk en wisten heel goed waar ze mee bezig waren , ze voelden elkaar goed aan en ondersteunde waarnodig. al met al een tervreden klant.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam Marcelis

29 January 2015  |  Fam Marcelis

Supergave keuken, erg goede service en prima montage

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Nicole Jaspers

 |  Nicole Jaspers

Heel erg bedankt voor de samewerkingen advies. Ziet er supper supper mooi uit. De keuken kamer lijkt nu ook twee keer zo groot zoals mijn plan was top.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Coolen-Vogelaar

 |  Familie Coolen-Vogelaar

Hieronder vind je enkele foto’s van onze keuken en onze ervaring:

“Wij zijn heel tevreden over het advies, de service, de montage en het eindresultaat van de keuken.

Jullie benadering hebben wij als erg klantgericht (i.p.v. verkoopgericht) ervaren. Met name in de advisering voorafgaand aan de verkoop was dit voor ons belangrijk. Ook de communicatie over zaken als levering en montage verliep heel prettig en snel en afspraken werden nagekomen.

Verder is de keuken met veel zorg en precisie geplaatst. Wij zijn ontzettend blij met het prachtige eindresultaat!”

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Hoekzema

12 January 2015  |  Familie Hoekzema

We hebben gebruikgemaakt van de mogelijkheid om een adviseur thuis te ontvangen. Er werd meteen ingemeten en we ontvingen een prima offerte.

Uiteindelijk de keuken laten plaatsen door onze eigen aannemer.

We zijn erg blij met het eindresultaat

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Peter van Dongen

14 December 2014  |  Peter van Dongen

We zijn erg tevreden over de keuken en de geboden service!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Heusschen

10 December 2014  |  Familie Heusschen

We zijn heel tevreden over het advies dat je ons gegeven hebt aangaande keuken opbouw, materialen en apparatuur. De opstelling van de keuken is fijn, de apparatuur werkt goed (voorzover gebruikt).

De service was prima en montage is ook naar volle tevredenheid gegaan.
Alles is netjes gemonteerd, de monteur was beleefd en netjes, en alles is na de montage ook netjes achtergelaten.
Dus geen klachten en al met al zijn we heel tevreden!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Famile Baggen

3 December 2014  |  Familie Baggen

Zeer snelle levering en goede montage

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Muuren

20 November 2014  |  Muuren

Goed advies en bij levering zeer goede service .

Zeer tevreden .Kan iedereen aanbevelen hier een keuken te kopen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Geert en Patrice

11 October 2014  |  Grubbenvorst

Het is een mooie degelijke keuken en alles is volgens planning gerealiseerd.

Als ze ons vragen waar er een keuken gekocht moet worden seinen we dat door aan jou!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Peter Aelterman

15 September 2014  |  Deurne-Antwerpen
advies: 4  |  design: 5  |  afspraak: 4  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Natasja en Stef

12 September 2014  |  Brecht (Belgie)

Het is gewoon perfect.! Zo mooi.. eender welke vraag ik stelde, niks was teveel.. hoedje af voor zo een service. Wij zijn echt zo blij dat we die stap hadden genomen om toch die dag bij jullie langs te komen. En ja die dampkap.. de monteur had ze zelf nog niet gehangen.. was best even wennen zo een bak.. Maar hij zei ook heel speciaal!

Wij danken jullie, en we vertellen het voort. Moest het eens passen stuur je is wat kaartjes op.. heb hier miss een paar mensen die toe zijn aan nieuwe keuken.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Sandra en Dolf Karssen

11 September 2014  |  Alkmaar

Wat een vakman jullie monteur (Dean). Keuken ziet er super uit en is keurig geplaatst.

Dean en zijn Janine werkte erg netjes en dachten ook met ons mee over uiteindelijke eindresultaat. Zo hebben we op het laatste moment nog het spatbord aan de de muur ingekort omdat de kreuken zo mooier tot zijn recht komt.

We zijn super gelukkig met het eindresultaat en raden iedereen dan ook aan om niet alleen voor het financiële voordeel een keuken bij jullie te bestellen maar ook voor het vakmanschap!!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Sofie Corten

 | 

Nu alleen nog de electra maar dat komt binnenkort ook in orde!

Hier een paar foto’s , we zijn er erg blij mee, nu alles nog netjes afwerken en een grindvloer er in om het compleet te maken!

advies: 4  |  design: 4  |  afspraak: 4  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Vonckers

 |  Genk

Familie Vonckers uit Genk (BE) stuurde ons trots de foto’s van hun nieuwe keuken.

advies: 4  |  design: 4  |  afspraak: 4  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Cardeynaels

 | 

zoals beloofd de foto’s

zeer tevreden van het resultaat.

advies: 5  |  design: 4  |  afspraak: 4  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie van Dongen

 |  Sittard

Op dinsdag 03 april 2012 is onze nieuwe keuken geplaatst. De verkoper is zelfs op de dag van montage komen kijken of alles tot tevredenheid verliep.Mede dankzij de goede planning is alles erg vlot verlopen. Daarna nog enkele afwerkpuntjes zoals de spoelbak die door de monteur prima zijn aangepast. Zelfs de glazen achterwand, die wij op advies zelf hebben aangeschaft, is door de monteur vakkundig gemonteerd.

Helaas hebben we door onze verhuizing maar ca. 9 maanden van de keuken gebruik kunnen maken. De kopers van onze woning waren enthousiast over de gebruikte materialen en kleurkeuze dus is deze investering de moeite waard geweest.

advies: 4  |  design: 4  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Patrick Wessels

 |  Leiden

Keukenplaats heeft me goed geholpen met het samenstellen van mijn keuken, op basis van mijn wensen. De showroom is uitgebreid en biedt een uitstekend inzicht in de mogelijkheden.

De montage van mijn keuken was binnen een dag geregeld en dankzij de behulpzame opstelling van de monteurs verliep de samenwerking uitstekend.

Ik ben erg tevreden met m’n keuken, die volledig naar wens is en me een gevoel van degelijkheid biedt

advies: 5  |  design: 4  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Rob Hendrix

 | 

Wij zijn super tevreden over onze keuken. Door de goede en uiterst vriendelijke service hebben we serieus wat euro’s uitgespaard. Vooral op onze elektrische toestellen. Dit geld hebben we dan geïnvesteerd in een zeer degelijk werkblad dat ervoor zorgt dat onze keuken “AF” is. De plaatsing was zeer goed geregeld en verliep perfect, ook hier weer zeer vriendelijk personeel met zeer goed en degelijke uitleg. Ook met de service en garantie achteraf hebben we alleen maar positieve ervaringen mee. Een probleem werd op een zeer korte tijdspanne opgelost. Enig minpunt voor ons was de afstand naar de winkel, maar als je dan een mooie koop met een goeie service in de plaats krijgt neem je dat er graag bij.

We hebben het adres ondertussen al meermaals doorgegeven.

Bedankt !

advies: 4  |  design: 5  |  afspraak: 3  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Jose en Herm

 | 

Hier een paar mooie foto’s van onze keuken.

Bij deze bedankt voor de correcte levering. Het goede advies en de tijd die je aan ons hebt besteed. De montage van de keuken is ook perfect gegaan. Jullie zijn vakmensen.

Wij zullen jullie absoluut verder aanbevelen.

advies: 5  |  design: 4  |  afspraak: 4  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Jens Breynaert

 | 

We zijn inderdaad tevreden, een pluim voor de monteur, een echt pietje precies zoals we dat in België zeggen.

We gaan de deuren laten zoals ze nu zijn. Alvast bedankt bedankt voor de greep nog te leveren.

advies: 4  |  design: 4  |  afspraak: 4  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. Ilse De Cock – Jacques Bil

 |  Oostende (Belgie)

Over ‘uw’ bedrijf zijn wij zeer tevreden. Het begon al met zeer goed advies tijdens ons eerste bezoek. De daaropvolgende mails en ook het volgende bezoek verliepen prima. Er werd steeds tijd voor de klant genomen. Ook de plaatsingsdienst verliep naar wens (vriendelijke mensen, die alles netjes achterlieten, en een vakkundige afwerking). Klein detail; het deurtje van de diepvriezer ging niet open omdat men de deur aan de andere kant had gezet en men vergeten was om ook het diepvriesvakje te veranderen. Maar heb dit zelf kunnen oplossen.

De afwerking achteraan met houten panelen hebben we voor onze rekening genomen en, al zeg ik het zelf, dit is ook prima gelukt.

Wij zijn zelfs zo tevreden dat we jullie een nieuwe klant hebben aangebracht: de familie Lens uit Kessel / Nijlen (België) (goede vrienden van ons) hebben ondertussen ook een keuken bij jullie gekocht. Ik denk dat het contact met je vader (of grootvader) verliep.

advies: 4  |  design: 5  |  afspraak: 4  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. Rossi

 |  Hoofddorp

Na een aantal keukenzaken in Nederland bezocht te hebben zijn we, omdat we in Nederland er toch niet helemaal uitkwamen, tijdens een weekendje Duitsland ook langs Alno keukens geweest. Geen moment spijt van gehad.
We zijn goed geholpen en al onze wensen waren mogelijk tegen een zeer gunstige prijs. Alles verliep soepel, mail wordt snel beantwoord, telefonisch contact is prima. De keuken wordt thuis ingemeten, de verkoper nam voor ons de keukendeurtjes mee die we hadden uitgezocht in de showroom, zodat we thuis in ons eigen licht nog even konden kijken of het echt de kleur was die wij wilden.
Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze nieuwe keuken, mochten wij over een jaar of 15 weer een nieuwe keuken willen dan zullen wij zeker weer een bezoekje brengen aan deze zaak

advies: 5  |  design: 4  |  afspraak: 4  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

De heer Bollaerts

 |  Sint Truiden - Belgie

Hier zijn enkele foto’s van de keuken

advies: 5  |  design: 3  |  afspraak: 4  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

De heer Dio de Leon

 |  Hever (Belgie)

Alles prima, photos zijn onderweg.

advies: 4  |  design: 3  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Fam. Boudewijns-Wouters

 |  Steensel

Wij zijn via familie in contact gekomen met Keukenplaats. We hadden inmiddels al het precieze idee in ons hoofd van hoe we de keuken graag zouden willen. Tijdens ons gesprek met dhr. Bor hebben we onze ideeën laten horen en hier werd meteen een tekening van gemaakt. Ook kregen we eerlijke tips wat we beter wel en niet konden kiezen. Het gesprek voelde fijn en werden goed geholpen. Ook werd er meteen een offerte gemaakt en hieruit bleek dat keukenplaats het goedkoopst was waardoor we dus al snel besloten hadden om daar onze keuken te kopen. De montage van de keuken verliep ook erg goed. Afspraken werden keurig na gekomen en de keuken is netjes gemonteerd. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat! Het idee dat we van onze keuken hadden is precies zo geworden!

advies: 3  |  design: 4  |  afspraak: 4  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Ans van Nunen

 |  Eersel

Over de keuken ben ik heel tevreden en ik krijg er ook veel complimenten over. Vooral over de indeling, kleur- en materiaalgebruik. Het ziet er allemaal mooi strak uit en ik heb lekker veel opbergruimte, vooral in de laden maar ook in de pannenkast.

advies: 4  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Dierenbescherming Limburg

 |  Born

Wij zijn zeer tevreden over Keukenplaats. Onze wensen konden op zeer korte termijn ingewilligd worden. De communicatie en service was en is uitstekend evenals de professionele en nette montage van de keuken

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Edmonda Vertongen

 |  Mechelen

De keuken is prachtig en straalt ‘tijdloze klasse’ uit.

We wensen de firma van harte te danken  voor de correcte prijs en de prima service, zowel qua advies bij de aankoop als qua afwerking en montage.

Het was geen sinecure om het achterkamertje – via een dubbele keukendeur- zo mooi én geïntegreerd te ontsluiten.

Een speciaal pluimpje dus voor de vakbekwame monteurs die mede gezorgd hebben voor een keuken op maat van de klant.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Tim Boston

 |  Limbricht

Een mooie strakke witte keuken van Alno kuchenwelten / Keukenplaats . De keuken voldoet helemaal aan onze eisen. Het advies en de service van zowel de verkoper als van de monteur zijn helemaal top. Niks op aan te merken!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Kenny Kleijnen

 | 

Na een aantal bezoeken te hebben gebracht aan verschillende keukenzaken

kwamen we terecht via een vriend bij Keukenplaats(Alno keukenstudio).

 

Het deskundige advies op maat in combinatie met de prijs/kwaliteit

verhouding was voor ons de reden om de keuken hier te kopen.

 

Ook tijdens de nieuwbouw bleven we geregeld contact houden en werden vragen

altijd correct beantwoordt. Al met al zijn we super blij met onze keuken en

onze keuze voor Keukenplaats(Alno keukenstudio). .

 

Groetjes Kenny en Melissa

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie vd Geijn

 | 

Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat.  We vonden de service ook prima.  Zeer prettig dat je de eerste afspraak bij ons thuis kwam.

Kortom we hebben je niet voor niks aangeraden bij onze buren!

Groetjes

Carel

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Luijkx

 |  Herten

We zijn heel erg blij met het eindresultaat. We zeggen vaak tegen elkaar dat we zo’n mooie keuken hebben! Krijgen ook erg veel complimenten over de keuken. Het is het pronkstuk van ons huis geworden!

Helaas kon de keuken niet in 1 keer geplaatst kon worden, omdat o.a. het barblad niet de juiste afmeting had. Hierdoor hebben we een aantal weken een nood-werkblad op de keuken gehad. 

Uiteindelijk zijn alle opmerkingen keurig naar onze tevredenheid opgelost!

Kortom: grote klasse!

Advies: 5

Design: 5

Afspraak: 5

Montage: 4

Groet,

Dirk en Nicky

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Amediek

 |  Tilburg
advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Mevrouw Gakici

 |  Venlo

Ben zeer tevreden met het resultaat! Perfect geholpen!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie

 | 

We zijn heel tevreden met alle services die door Keukenplaats zijn geleverd en we zijn erg trots op het resultaat.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

April Bopp

 |  Born

Hi Roger,

Bedankt voor je help bij de keuken!

Zo mooi, ben echt zo blij, super.

groetjes,

April

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Janssen

 |  Leiden

Allereerst wil ik een opmerking maken over de keuken installateurs: wat een vakmensen!

vriendelijk, correct, professioneel en ook nog eens snel. Wonderlijk hoe snel de keuken was opgebouwd; om 8 uur werd gestart met het opbouwen en om 18.00 konden wij al koken en van de keuken gebruik maken (met enige voorzichtigheid natuurlijk) Natuurlijk was het voorwerk zoals julle had aangegeven verricht (wat 2 dagen in beslag heeft genomen een week voor het plaatsen van de keuken dus we hebben een weekje uit de magnetron en bij familie gegeten) We zijn erg tevreden en blij met deze degelijke en mooie keuken! Door de hoge laden kunnen we veel spullen overzichtelijk opbergen wat een groot voordeel is. Fijn aanrechtblad op precies de goede hoogte en de koelkast, vriezer en vaatwasmachine bevallen erg goed (wat is de vaatwasser stil!!) Door de hogere kranslijst valt de schacht van de afzuiger mooi hierachterweg.

Hartelijk dank voor jullie inspanningen en advies.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Willem van den Munckhof

 |  Horst

Erg tevreden!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Harold Smelt

 | 

We zijn door Roger Bor van keukenplaats vakkundig geholpen; transparanter dan de meeste Nederlandse keukenzaken waar we geweest waren. Klant&service gericht en snelle reactie bij vragen. Ook na het tekenen van de opdracht werden we snel geholpen toen we bij nader inzien de afzuigkap wilden omruilen voor een versie met een hoger afzuigdebiet. Keuken is netjes gemonteerd; bij het compositenblad dat later geleverd werd bleek helaas de uitsparing van het gastoestel te klein, maar gelukkig kon dat ter plekke nog hersteld worden. Kortom een keukenzaak die de afspraken nakomt.

advies: 4  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 4
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie van der Wall

 |  Buchten

Hierbij enkele foto’s van de keuken. We zijn erg tevreden over het eindresultaat.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Tunessen

 |  Haelen

Wij zijn erg tevreden over service van Keukenplaats. De keuken is precies zo geworden als we gewenst.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie den Dongen

 |  Uithoorn

Mooie strakke keuken met een echt granieten werkblad. Alles netjes in 1 dag geleverd, gemonteerd en aangesloten

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Vriessema

 |  Sittard

Zeer Content met onze nieuwe keuken! Wij sturen nieuwe klanten naar jullie winkel

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie van Baekel

 |  Purmerend

De keuken is precies geworden zoals we in gedachten hadden. Geweldige service van Lilian van Keukenplaats.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Judith Rekko

 |  Maastricht

Ik ben er ontzettend blij mee. Ziet er enorm licht en strak uit.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Mevrouw Meuffels

 |  Susteren

PERFECT. Ik ben heel tevreden met de keuken en het TV-Meubel. De monteurs hebben fantastisch gewerkt

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Mevrouw Pinckaers

 |  Sittard

Zeer tevreden! Kan niet wachten totdat ik de keuken in gebruik kan nemen

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Elke Knoors

 |  Nieuwstadt

Advies

Klantgericht advies, nemen alle tijd voor de klant. Goede showroom met voorbeelden.

Service

Alle afspraken nagekomen, goede communicatie naar klant. Geven ook extra service zonder enige moeite.

Montage

Zeer tevreden, afspraken worden nagekomen, vakkundige monteur, alles netjes opgeruimd.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Van Dissel

 |  Kampen

Wij zijn zeer tevreden en zullen Keukenplaats zeker aanbevelen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Eijssink

 |  Eindhoven

Advies , prima advies aan thuis gekregen , dan niet alleen “wat vind je mooi” maar oplossingen om de aanwezige ruimte volledig te bunutten.

Het advies welke wij in de mooie showroom hebben gekregen was op maat en onze wensen werden werden wel of niet ingevuld met een eerlijk advies cq suggestie.

Service , Het plannen voor de plaatsing en de tijdelijke opslag van de keuken was binnen 1 telefoontje geregeld. Zeer klantgericht.

Montage , Montage is snel en professioneel uitgevoerd, tijdens de installatie zijn de “probleempjes” vlekkenloos en creatief opgelost.

Monteur is aardig , netjes en werkt ongeloofelijk hard.

Als bijlage een aantal foto’s

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Jack en Tiny Schellens

 |  Valkenswaard

We zijn super tevreden, we laten alleen de veiligheid folie nog even zitten.
Er wordt nog hier en daar wat geklust en geverfd enz.
De monteur was heel aardig en heeft super gewerkt dikke complimenten voor hem.
Het is een droom keuken geworden

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Aerts

 |  Sint Nicolaas

Wij zijn erg content met onze nieuwe keuken. We hebben zeer goed advies gekregen en de keuken is precies zoals wij graag wilde.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Charly

 |  Maastricht

Het eindresultaat is prachtig!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Steegs

 |  Geleen

Er te vreden met de uitbreiding van onze bestaande keuken

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Jeroen Velzeboer

 |  Eindhoven

Keuken perfect geleverd. Service en montage zeer goed. Heb al menig vriend aangesproken en op jullie bedrijf gewezen.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Mark en Milou

 |  Helden

We zijn hartstikke tevreden over het advies en de service!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Manusama

 |  Nieuwstadt

Een prachtig eindresultaat! Precies zoals wij het wilde hebben.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie van der Grinten

10 September 2014  |  Amsterdam

Erg content over het advies, de service en de montage. Alles past perfect en is nog mooier dan verwacht

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Meilis

 |  Rotterdam

Klant zeer tevreden over de service (we werden door de verkoper op het centraal station opgehaald) en de monteurs hebben zeer goed werk gel

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Kamphuis

 |  Wassenaar

Wij zijn erg tevreden met de gehele service van Keukenplaats. Alles is perfect verlopen en het eindresultaat is prachtig.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Familie Lankhuijzen

 |  Ede

Erg tevreden over de gehele service!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Project Hoeve Riemst

 |  Riemst

Very satisfied. The end result is beautiful. Especially in combination with the blue stone (floor and walls)

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Project Hoeve Riemst

 |  Riemst

Very satisfied. The end result is beautiful. Especially in combination with the blue stone (floor and walls)

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Project Hoeve Riemst

 |  Riemst

Very satisfied. The end result is beautiful. Especially in combination with the blue stone (floor and walls)

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Nikola Jevric

 |  Geleen

De keuken is perfect we zijn heel tevreden erover en het is echt mooi bedankt.

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Project Hoeve Riemst

 |  Riemst

Very satisfied. The end result is beautiful. Especially in combination with the blue stone (floor and walls)

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)

Huub en Rens

7 September 2014  |  Heythuysen

Dit is em dan geworden!
We zijn er heel blij mee!
Bedankt voor de prettige samenwerking, met jou, Tom en Wil!

advies: 5  |  design: 5  |  afspraak: 5  |  montage: 5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)