Beoordelingen Keukenplaats

Echte mensen, echte meningen!

Hieronder vind je de beoordelingen over ons en onze keukens van onze klanten. De foto’s die je ziet, zijn door onze keukenmonteurs gemaakt of opgestuurd door onze klanten. Onze klanten geven een waardering op een schaal van 0 tot 5, waarbij 5 de beste score is.

Harm Pietens

24 mei 2017

Wat is de reactie op het contact met Keukenplaats?: Zeer positief
Hoe beoordeel je de kwaliteit van de service?: Zeer goed
Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden?: 10

In je eigen woorden, wat vind je het beste van onze service?:
Aardige behulpzame man.was wel redelijk en eerlijk volgens mij

In je eigen woorden, wat zou jij nog graag willen verbeteren aan onze service?:

Bas Wouters - Directeur

Bedankt voor uw postieve beoordeling! Ja, eerlijkheid duurt het langst…

  • Advies:
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

Bob Ardaseer

23 mei 2017

Wat is de reactie op het contact met Keukenplaats?: Zeer positief
Hoe beoordeel je de kwaliteit van de service?: Goed
Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden?: 8

In je eigen woorden, wat vind je het beste van onze service?:
Klant gericht, professionele benadering. Erg prettig geholpen er werd goed geluisterd naar onze behoefte. Daar door de keuken besteld.

In je eigen woorden, wat zou jij nog graag willen verbeteren aan onze service?:
Zo laten. Laat de klant centraal staan zoals jullie het nu doen. Zo heb je de gun factor.

Bas Wouters - Directeur

Hartelijk dank voor de zeer positieve beoordeling. De klant centraal laten staan. Iedereen roept dat, wij doen het!

  • Advies:
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

Reyhan Yenihayat, Nieuwegein

Wat is de reactie op het contact met Keukenplaats?: Zeer positief
Hoe beoordeel je de kwaliteit van de service?: Goed
Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden?: 8

In je eigen woorden, wat vind je het beste van onze service?:
Duidelijk en eerlijke service waarbij wordt mee gedacht aan de beste mogelijkheden! Op ieder persoonlijk afgestemd advies is natuurlijk erg vertrouwd!

In je eigen woorden, wat zou jij nog graag willen verbeteren aan onze service?:
Sneller monteur service waar wij nu tegen aan lopen is langdurig wacht tijd ivm te weinig monteurs maar wel veel werk.

Bas Wouters - Directeur

Bedankt voor je goede beoordeling. Helaas kan het soms inderdaad druk zijn en werken de monteurs op volle toeren. Uiteraard doen we ons best. Daar staat ook tegenover dat bij Keukenplaats de levertijd in veel gevallen aanzienlijk korter is dan bij andere keukenaanbieders.

  • Advies:
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

Rieks Smook, Utrecht

22 mei 2017

Wat is de reactie op het contact met Keukenplaats?: Zeer positief
Hoe beoordeel je de kwaliteit van de service?: Zeer goed
Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden?: 10

In je eigen woorden, wat vind je het beste van onze service?:
Prima. Straight to the point. Goede ideeen over hoe de keuken eruit moet komen te zien en Goedkoop. Wat wil je nog meer

In je eigen woorden, wat zou jij nog graag willen verbeteren aan onze service?:

Bas Wouters - Directeur

Bedankt voor je beoordeling. Inderdaad “straight to the point”. That is how we like it!

  • Advies:
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

Yvonne Kraut, Haps

19 mei 2017

Wat is de reactie op het contact met Keukenplaats?: Zeer positief
Hoe beoordeel je de kwaliteit van de service?: Zeer goed
Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden?: 9

In je eigen woorden, wat vind je het beste van onze service?:
Voldoende keus ondanks de zeer scherpe prijzen. Goede bekendheid met materialen en mogelijkheden van verkoopster en prettige begeleiding in traject na aanschaf van de keuken en ontvangen van de leidingtekeningen.

In je eigen woorden, wat zou jij nog graag willen verbeteren aan onze service?:

Bas Wouters - Directeur

Hartelijk dank voor je prima beoordeling. Fijn dat alles naar wens is en dat je je goede ervaring met Keukenplaats deelt.

  • Advies:
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

Joyce Kalkman, Holsloot

18 mei 2017

Wat is de reactie op het contact met Keukenplaats?: Zeer positief
Hoe beoordeel je de kwaliteit van de service?: Zeer goed
Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden?: 10

In je eigen woorden, wat vind je het beste van onze service?:
vriendelijke ontvangst , ruime keuze,deskundig personeel en wat een mooie prijzen!!!

In je eigen woorden, wat zou jij nog graag willen verbeteren aan onze service?:
tot nu toe loopt alles naar wens

Bas Wouters - Directeur

Dank je voor je zeer positieve review. Altijd mooi om te horen dat klanten 100% tevreden zijn!

  • Advies:
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

A. van der Leest

17 mei 2017

Wat is de reactie op het contact met Keukenplaats?: Zeer positief
Hoe beoordeel je de kwaliteit van de service?: Zeer goed
Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden?: 10

In je eigen woorden, wat vind je het beste van onze service?:
Prima service

In je eigen woorden, wat zou jij nog graag willen verbeteren aan onze service?:
Niets

Bas Wouters - Directeur

“Prima service”. “Niets te verbeteren”. Kan niet mooier. Bedankt voor je beoordeling!

  • Advies:
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

Thomas & Niomi Geboers, Goirle

Wat is de reactie op het contact met Keukenplaats?: Zeer positief
Hoe beoordeel je de kwaliteit van de service?: Zeer goed
Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden?: 10

In je eigen woorden, wat vind je het beste van onze service?:
Carlos is een man naar m’n hart. Fijn gesprek! Geen druk. Ruime keuze en altijd een passende offerte

In je eigen woorden, wat zou jij nog graag willen verbeteren aan onze service?:

Bas Wouters - Directeur

Bedankt voor je goede beoordeling. Nou Carlos…je hoort het!

  • Advies:
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

Jet Crone, Rotterdam

16 mei 2017

Wat is de reactie op het contact met Keukenplaats?: Zeer positief
Hoe beoordeel je de kwaliteit van de service?: Zeer goed
Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden?: 9

In je eigen woorden, wat vind je het beste van onze service?:
Persoonlijk en duidelijk advies. Flexibel in afspreken. Goed aanbod

In je eigen woorden, wat zou jij nog graag willen verbeteren aan onze service?:

Bas Wouters - Directeur

Bedankt voor je positieve beoordeling. Blij te horen dat je tevreden bent.

  • Advies:
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

P. Verlangen Vos, Leerdam

Wat is de reactie op het contact met Keukenplaats?: Zeer positief
Hoe beoordeel je de kwaliteit van de service?: Zeer goed
Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden?: 9

In je eigen woorden, wat vind je het beste van onze service?:
Snel contact gekregen dat vind ik een goede service

In je eigen woorden, wat zou jij nog graag willen verbeteren aan onze service?:
Eigenenlijk nergens opmerkingen over

Bas Wouters - Directeur

Bedankt voor je review. In de regel nemen wij altijd binnen 24 uur contact op. Wij weten dat dit zeer op prijs wordt gesteld.

  • Advies:
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

Mireille Vennix

Wat is de reactie op het contact met Keukenplaats?: Zeer positief
Hoe beoordeel je de kwaliteit van de service?: Zeer goed
Hoe waarschijnlijk is het dat je ons aanbeveelt aan familie en vrienden?: 10

In je eigen woorden, wat vind je het beste van onze service?:
Er word goed geluisterd naar je wensen zodat je uiteindelijk je droomkeuken in huis hebt staan. 👍🏼

In je eigen woorden, wat zou jij nog graag willen verbeteren aan onze service?:
Feedback: geen verkooptechnieken toepassen. Bij een gedegen en vriendelijk advies blijft de klant toch wel

Bas Wouters - Directeur

Bedankt voor je zeer positieve review!

  • Advies:
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

Geert Janssens, Landgraaf

17 april 2017

Ja, wat moet je nog zeggen na al die andere recensies hier. Dus ik val wat in herhaling, maar dank zij Keukenplaats hebben we een superdeluxe en vooral ook betaalbare keuken letterlijk in huis gehaald. Toen we verhuisden wisten we dat de keuken geheel vervangen zou moeten worden. We zagen ertegenop. Dat zou in het budget van de verbouwing hakken. Maar dat viel uiteindelijk dus reuze mee. En toch Duitse kwaliteit voor dat geld. Ik doe met plezier de kastjes en lades open en dicht. Wat een verschil met de keuken in ons oude huis. Alle apparatuur werd bijgeleverd. Mooie keramische kookplaat, stille afzuigkap en de oven heeft mijn vrouw van het weekend al gebruikt voor heerlijke zelfgebakken paasbroodjes. Koelkast is zeer ruim en zeker groot genoeg omdat wij maar met zijn tweetjes zijn. We kunnen Keukenplaats aanbevelen. Installeren ging ook reuze snel. Vakwerk.

Bas Wouters - Directeur

Nou je hebt anders nog mooie woorden voor iemand die niet weet wat hij nog moet zeggen. Bedankt voor de positieve review. Zeer gewaardeerd en mooi om te horen dat jullie blij zijn met de keuken en met onze service.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Bart & Chantal, Doetinchem

14 april 2017

Wij geven graag gehoor om een beoordeling te doen. Wij zijn tevreden op alle fronten. Service, informatie, begeleiding, keuze, levering, montage. Oftewel, wij kunnen Keukenplaats aanbevelen! We zijn zeer blij met onze nieuwe keuken.

Bas Wouters - Directeur

Bedankt voor jullie lovende woorden.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie De Groot, Amsterdam

9 april 2017

We zagen ertegenop. De oude keuken slopen. Showrooms aflopen. Offertes vergelijken. Nieuwe keuken uitkiezen. Diep in de buidel moeten tasten. Zou daarna alles wel echt helemaal naar wens zijn? Wat als er iets niets helemaal in orde is? Komt de monteur wel meteen?

Gelukkig hadden we na een paar showroombezoeken (want het blijft toch een hele uitgave) het beste gevoel bij Keukenplaats. De combinatie service, betrokkenheid en niet in de laatste plaats prijs, deed ons besluiten om met hun in zee te gaan. Daarna geen seconde spijt van gehad. Alles liep geolied en we waren ervan overtuigd dat we de beste prijs/kwaliteitskeuze hadden gemaakt.

Nu – drie maanden – snappen we eigenlijk nog steeds niet waarom we zo lang hebben gewacht met een nieuwe keuken. Als we geweten hadden hoe het zou gaan hadden we dit al een paar jaar eerder gedaan. Dus ik zou zeggen: als u ook twijfelt. Ga naar Keukenplaats. Dan zegt u waarschijnlijk ook: dit hadden we veel eerder moeten doen.

 

Bas Wouters - Directeur

Fijn dat het allemaal reuze meegevallen is. Wij werken met vakmensen. Dat scheelt een hoop. Wij wensen jullie nog jaren heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.

  • Advies: 5
  • Design:
  • Afspraak:
  • Montage:

Benjamin Cohen, Amsterdam

7 april 2017

Keukenplaats heeft ons uitmuntend geholpen met de keuze van onze keuken. Hoewel wij 3-hoog wonen was alles in no time in kannen en kruiken. Oude keuken weg. Volgende dag al de nieuwe er in. Alles perfect in elkaar gezet en aangesloten. Wij kunnen Keukenplaats aanbevelen.

Bas Wouters - Directeur

Hartelijk dank voor je review!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Gerwin Aalbers, Posterholt

4 april 2017

Een dikke 5 sterren voor Keukenplaats. Zeer tevreden. Kan niet anders zeggen. Goede service, goede kwaliteit, goede prijs. Wat wil je nog meer?

Bas Wouters - Directeur

Ik zou het ook niet weten….bedankt voor de mooie woorden.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Kuypers, Heerhugowaard

3 april 2017

Het begin was wat moeizaam. De plannen werden voortdurend aangepast, maar het eindresultaat maakte alles goed. Installatie is vakkundig uitgevoerd. Alles netjes afgewerkt, maar dat mag je natuurlijk ook verwachten. Je betaalt er tenslotte voor. Al met al, zeer tevreden met onze keuken zoals hij nu staat.

Bas Wouters - Directeur

Blij te horen dat het eindresultaat naar tevredenheid is.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Herman van de Kerkhof, Beesd

Vanaf het moment van de eerste afspraak tot en met de installatie van onze nieuwe keuken is alles vlekkenlooos verlopen. Complimenten. We kunnen het aanbevelen.

Bas Wouters - Directeur

Zo horen wij het graag!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Arnoud de Groot, Zwaag

30 maart 2017

Wat ik vooral fijn vond was dat er niet zulke opdringerige verkopers waren als bij andere (ik zal de namen niet noemen) keukenleveranciers. Je werd hier zelf serieus genomen en niet alleen je portemonnee. Uiteindelijk toch flink in de buidel getast maar daar hebben we ook superkwaliteit voor gekregen. Zoals gezegd vooral het showroombezoek was zeer aangenaam. Geen gedram van deze aanbieding geldt alleen vandaag: ja doei. En ook niet meteen de volgende dag bellen of je je handtekening wilt komen zetten. Kortom: als je rustig een keuze wilt kunnen maken met goede persoonlijke aandacht en advies: ga naar Keukenplaats.

Bas Wouters - Directeur

Fijn te horen dat je een aangename ervaring hebt gehad. Onze adviseurs wordt geleerd te luisteren naar de klanten dan komen de verkopen vanzelf. Dat blijkt uit onze jarenlange ervaring.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Rik & Marije, Badhoevedorp

29 maart 2017

Prima service en een mooie keuken. Minpuntje was dat er een kastdeel ontbrak, maar deze werd snel nageleverd. Ik stelde voor dat ik hem zelf op zou halen en installeren want anders zou het nog een paar dagen duren voor de monteur tijd had. Maar even later kreeg ik een telefoontje dat de monteur nog dezelfde dag zou komen. ’s Avonds stond ie voor de deur. Mooi opgelost. Bedankt Keukenplaats!

Bas Wouters - Directeur

Fijn te horen dat een klein probleempje adequaat werd opgelost. Waar mensen werken worden foutjes gemaakt en zolang deze maar onmiddellijk en naar tevredenheid worden opgelost is iedereen tevreden. Bedankt voor jullie review.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Anouschka en Peter Balthussen, Capelle aan den IJssel

27 maart 2017

Een nieuwe woning en als kers op de taart een droomkeuken uitgezocht bij Keukenplaats. Een fantastische keuken. Pure kwaliteit. We kunnen iedereen een Nolte keuken aanbevelen. Ik laat alle visite de keuken zien. En hoe de laden heel zachtjes, vanzelf sluiten. Dat alleen al is de keuken waard.

Bas Wouters - Directeur

Ja, het soft close system is erg populair. Dat werkt inderdaad verbazingwekkend goed. En jullie keuze voor een Nolte keuken is een goede keuze. Nolte biedt een uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding. Veel plezier met jullie droomkeuken!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Linda Hovenkamp, Exloo

24 maart 2017

Keukenplaats. Daar hebben ze dus ECHT Duitse kwaliteitskeukens voor een heel redelijke prijs. Niet de allergoedkoopste maar als je voor kwaliteit kiest moet je bij Keukenplaats zijn.

Bas Wouters - Directeur

Ook de allergoedkoopste hoor! Kijk maar wat een vergelijkbare keuken elders kost.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Böhm, Groningen

19 maart 2017

Wij zijn heel blij met onze nieuwe droomkeuken. Alles verliep vlekkeloos op een heel klein foutje in de offerte na. Kan gebeuren en werd tijdig ontdekt en opgelost. Dank Keukenplaats. Wij hebben jullie al bij anderen aanbevolen.

Bas Wouters - Directeur

Mond tot mond is de beste reclame! Bedankt voor jullie review en fijn te horen dat het kleine foutje snel opgelost werd.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Max & Hanny Gielen, Bergeijk

13 maart 2017

Klasse service bij Keukenplaats. Deskundig advies. Goeie prijs. Op tijd geleverd. Foutloos gemonteerd. Kortom: perfect.

Bas Wouters - Directeur

Service goed. Advies goed. Prijs goed. Levering goed. Montage goed. Als het dan al niet perfect zou zijn is het in ieder geval op alle punten goed! We zijn trots. Bedankt voor jullie review.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam. Springorum, Mastenbroek

12 maart 2017

Wil je een goede kwaliteit keuken. Niet te duur. Doe als ons en ga naar Keukenplaats!

Bas Wouters - Directeur

Jazeker! Voor betaalbare kwaliteit ga je naar Keukenplaats. Hoor u het ook eens van een ander.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Remmert van den Toorn, Leusden

1 maart 2017

Ik zag erg op tegen het bezoeken van een waslijst aan showrooms zoals mijn vrouw van plan was. Mede daardoor was ik aangenaam verrast toen we op ons tweede adres (bij Keukenplaats) slaagden zonder nog verder te hoeven kijken. Dat kwam natuurlijk ook omdat ongeveer dezelfde keuken die we in de eerste showroom als favoriet hadden bestempeld hier stond te pronken voor een aanzienlijk lager bedrag. Dat was eigenlijk de enige reden dat we bij de vorige showroom niet direct gekocht hadden. Zeer blij met Keukenplaats. Ga daar eerst heen voor je aan je lange lijst gaat werken!

Bas Wouters - Directeur

Wat kunnen wij nog toevoegen aan het advies van een ervaren keukenkoper!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie den Uyl, Diemen

We zijn zo trots en blij met onze nieuwe aanwinstj. Fantastisch bedankt Keukenplaats voor jullie advies en voor de mooie korting!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Oscar Swaans, Hellevoetsluis

28 februari 2017

Vakkundige mensen daar bij Keukenplaats. Dankzij hen hebben we nu een fantastische nieuwe keuken. Kan het van harte aanbevelen. Deze mensen verstaan hun vak.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Y. Ozge, Zuid-Scharwoude

18 februari 2017

Keukenplaats was een grote hulp bij het uitzoeken van onze keuken. Bedankt. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Arie Kooij, Goes

11 februari 2017

Ik koop niet elke week een keuken, maar als ik er een koop ga ik naar Keukenplaats. Wereldzaak!!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Szbernik, Rotterdam

3 februari 2017

Keukenplaats: topkwaliteit voor weinig geld. Vlekkeloze service ook.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Cees Vegter, Nijmegen

31 januari 2017

Er is beslist goedkoper te vinden, maar beter, ik betwijfel het. Kwaliteit-prijs-verhouding is zeer goed. Voor wie een iets betere keuken zoekt. Geen allergoedkoopste budgetkeukens maar gewoon goede kwaliteit waar je 25 jaar plezier van hebt.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

J.C.N. van Heugten, Amsterdam

27 januari 2017

Keukenplaats. We hadden er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Des te blijer waren we dat we ze op onze internet keukenspeurtocht vonden. We hebben er een superkeuken gekocht voor een superprijs. Dit hadden we jaren geleden al moeten doen. Wat een verschil met de oude keuken.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam. Van Zante, Gorinchem

20 januari 2017

Wij zijn uitstekend geslaagd bij Keukenplaats. Johan was bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Dat zie je tegenwoordig ook niet overal meer. En het belangrijkste: een prachtige keuken geheel naar onze zeg maar gerust speciale wensen voor een goede prijs. Daar gaat het uiteindelijk om.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Daphne Douma, Leeuwarden

17 januari 2017

Wij hadden eerlijk gezegd nog nooit van Keukenplaats gehoord. Maar nu wel! We vonden ze via facebook en waren aangenaam verrast. Ze vertelden ook dat ze juist de keukenprijzen zo laag kunnen houden door geen dure reclame te maken. Makes sense, want onze keuken was goedkoper dan elders. Wij zijn zeer tevreden. Ook met de service. Die was top.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Bart in ’t Veld, Boskoop

3 januari 2017

Ik ben bij heel wat showrooms geweest. Ik moet zeggen dat de ontvangst en service bij Keukenplaats toch wel de beste was. Daarom heb ik besloten mijn keuken bij hun te kopen. Geen moment spijt van gehad. Alles perfect geïnstalleerd (kost wel extra). Ik kan Keukenplaats aanbevelen.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Aad Benjamins, Apeldoorn

20 december 2016

Keukenplaats heeft ons uitstekend geholpen. Met speciale dank aan Herman van de showroom in Hattem. Hij heeft ons vakkundig geadviseerd en merkte veel dingen op die we vooraf niet bedacht hadden.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

E. Scheenk, Hilversum

13 december 2016

Keukenplaats werkt met partnershowrooms. Ze hebben geen eigen showrooms. Eerst vonden wij dit eigenlijk best gek, maar er werd ons uitgelegd wat dat scheelt in de kosten. Dus daarom was onze keuken hier beduidend goedkoper dan bij andere keukenzaken. En daar gaat het uiteindelijk om.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Stasja Dekker en Roy Anita, Amsterdam

12 december 2016

Een woord: uitstekend. Dit geldt voor zowel de service als waar het om ging, onze nieuwe keuken. We hadden een budget dat bij andere zaken aan de krappe kant bleek. Nu bij Keukenplaats hebben we er ook nog een vaatwasser bij kunnen nemen! Kan niet beter. Wij raden het aan.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Golkhan, Zoeterwoude

Hiermee willen wij Keukenplaats bedanken voor hun uitstekende service en de fantastische keuken die wij nu hebben. Wij kunnen het iedereen aanraden.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Francien Olislagers, Dinxperlo

2 december 2016

De klant is koning is bij Keukenplaats geen loze kreet. Prima service en een prima keuken. Niets dan lof over onze ervaring met deze mensen. Bijzonder dank aan Edwin.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

A. Ahmadi, Alkmaar

30 november 2016

Ik heb mooie keuken gekocht bij Keukenplaats. Heel mooi en goede kwaliteit. En niet duur. U kunt gerust keuken hier kopen.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie van Krieken, Zeeland (NB)

Wij zijn zeer goed begeleid in onze keukenwensen. Hoewel we precies wisten wat we wilde (dachten we) is het uiteindelijk toch heel anders geworden. Dankzij Veroni hebben we nu onze droomkeuken dan toch echt in huis staan. Bedankt voor alle goede zorgen.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Niels Overtoom, Zwolle

28 november 2016

De keuken is niks mis mee, maar de installateurs konden ons niks vertellen over hoe de apparatuur precies werkte. Dan moet u in de handleiding kijken zeiden ze. Je betaalt toch flink extra voor de installatie en wij hadden betere service verwacht.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

P. Janssen

Super geslaagd bij Keukenplaats. En dat terwijl ik hiervoor nooit van ze gehoord had. Dat komt legden ze uit omdat ze geen dure reclames maken zoals veel andere zaken wel doen. Hierdoor kunnen ze de keuken goedkoper aanbieden. Nou dat heb ik gemerkt.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Marijke de Klerk

25 november 2016

Wij zijn zeer te spreken over de service van Keukenplaats. We waren al in een ver gevorderd stadium toen we de zaak wegens droevige familieomstandigheden moesten stilleggen. Keukenplaats had hier alle begrip voor en hebben de keuken zelfs zorgvuldig in opslag genomen toen deze volgens schema, maar voor ons op dat moment te vroeg, geleverd werd. Uiteindelijk een maand later de keuken geïnstalleerd. Zijn er erg blij mee.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Josje Dullaart, Bergeijk

23 november 2016

Wij hebben geen spijt van onze keus voor Keukenplaats. Sterker nog. Onze dochter is er drie weken na ons ook geslaagd voor hun nieuwbouwwoning. Ze konden de standaardkeuken door de aannemer laten plaatsen of zelf een keuken aanschaffen. Dat laatste hebben ze gedaan en nu hebben ze voor ongeveer hetzelfde geld iets veel mooiers!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Maarten van ’t Hof, Leiden

Keukenplaats is zeer klantgericht en meedenkend. De keuken werd professioneel uitgemeten. Je hebt direct contact met je persoonlijke adviseur die alles van begin tot eind begeleidt. Zeer tevreden.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Uitterhoeve, Hoedekenskerke

18 november 2016

UItmuntende prijs – kwaliteit verhouding. Vlekkeloze service en de keuken zorgvuldig en vakkundig geplaatst. Wij zullen zeker Keukenplaats zeker aanraden bij familie en vrienden.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam. Renkema, Apeldoorn

16 november 2016

Wij hadden zeer snel een gloednieuwe keuken die aan al onze wensen voldeed. Professioneel advies. Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Alles werd volgens afspraak geleverd en geplaatst door een professionele monteur. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Keukenplaats.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

H.C. de Graeff, Wolfheze

Voor het ontwerpen van de keuken werd uitgebreid de tijd genomen. Het resultaat was dan ook zeer geslaagd. De montage was professioneel, voorzichtig en met kennis van zaken. De installatie van de afzuiging was wat gecompliceerd maar ook dit is uitstekend opgelost door de installateur van Keukenplaats. Vijf sterren!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Theo Lucassen, Heerhugowaard

11 november 2016

Vaak betekent minder betalen ook mindere kwaliteit krijgen. Dit geldt echter zeker niet voor Keukenplaats. Wij hebben uitvoerig vergeleken met andere aanbieders en DKW kwam met vlag en wimpel als laagste prijs naar voren. Kwaliteit is evenwel top. Zoals de naam al zegt Duitse topkwaliteit.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Anita & Tom de Vries

Van ons krijgt Keukenplaats een 9 voor alle vakken. Je kunt wel zien dat we beiden in het onderwijs zitten. Maar echt, een 9 voor service, kwaliteit en prijs. Maar ook voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en helderheid.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Ton & Catelijn Mollema, Bolsward

10 november 2016

Wij hebben een fraaie Nolte keuken gekocht bij Keukenplaats. Hij is in het echt nog mooier dan in de showroom. Ook prima service door de zeer hulpvaardige en kundige adviseur Carlos. Bedankt Keukenplaats. Onze volgende keuken kopen we weer bij jullie. Tot over 30 jaar.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

M. Amir, Den Haag

Keukenplaats heeft een grote keus materialen en kleuren. Wij waren onder de indruk. Nou hebben wij een hele mooie keuken laten bouwen. Wij kunnen Keukenplaats aanbevelen voor uw keuken ook.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

L. Nijpels, Maastricht

Ik heb veel ervaring in de verhuur. Voor een van mijn panden had ik vijf keukens nodig. Ik heb vaker met dit bijltje gehakt en het was altijd een heel gedoe. Dit keer zakengedaan met Keukenplaats en het leek wel of alles vanzelf ging. In no time waren er vijf keukens picobello geïnstalleerd. Ik weet waar ik bij een volgende renovatie of verbouwing moet zijn. Kan het zeker collega verhuurders aanraden.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Marjolein & Paul van Zeeland

9 november 2016

De showroom in Huissen was zeer uitgebreid. Bijna te uitgebreid. Maakt er de keuze niet makkelijker op. Uiteindelijk toch gelukt natuurlijk. Zeer tevreden. Deskundig advies, niet pusherig. Good job, Keukenplaats.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

C. Ponté, Werkendam

Zeer blij met de service en met het eindresultaat. Bij de installatie bleek dat er een zijpaneel ontbrak, maar dit werd direct de daaropvolgende dag alsnog geleverd en gemonteerd. Klasse service.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Arianne & Bob de Vries, Almere

4 november 2016

In de showroom in Almere werden wij vriendelijk ontvangen. Het was erg druk maar wij hadden een afspraak dus Arno, de adviseur, nam werkelijk alle tijd voor ons. Hij dacht met ons mee en kwam na lang beraad (je koopt tenslotte niet iedere dag een keuken) met een voorstel. Hij heeft dat nog uitgewerkt en daarna per mail gestuurd. We hoefden er niet lang over na te denken. We waren meteen verkocht (en de keuken ook).

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Yvette en Roderick Lejeune, Vlissingen

We hebben goede ervaringen met Keukenplaats. Ze hebben ruime keus en zeer redelijke prijzen.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

H.J. Swartjes, Grave

Ik ben eerst bij een andere keukenzaak bezig geweest maar daar afgeknapt op de onprofessionele benadering. Ik snap wel dat een beginnend adviseur niet alles weet maar laat hem dan meekijken met een ervaren collega. Hij wist werkelijk geen enkele vraag te beantwoorden. Geen spijt van de overstap naar Keukenplaats waar een vergelijkbare keuken bovendien nog stukken goedkoper bleek te zijn. Enig minpuntje is dat we steeds de adviseur moesten bellen terwijl hij beloofd had ons te bellen. Dus je moet wel zelf actie ondernemen. Maar goed ze zullen het wel druk gehad hebben.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam. Pruis, Bourtange

Heel blij met onze keuken. Keukenplaats bedankt voor de goede service.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Yilmaz Cocerdag

2 november 2016

Keukenplaats. De naam zegt het al. We waren snel overtuigd van de kwaliteit. Prijs ook OK. Dus snel beslist en een mooie keuken gekocht met toch maar vaatwasser erbij. Bedankt Keukenplaats.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Rekers, Zaltbommel

Na lang zoeken bij diverse keukenboeren dan uiteindelijke DE keuken gevonden bij Keukenplaats. We hadden op andere plaatsen ook wel keukens naar onze zin gezien maar de prijs gaf de doorslag. Goed geslaagd.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Ank en Aad Loete, Heerlen

Zeer hulpvaardige adviseur hadden we. In de showroom stond helaas nier de keuken die we wilde maar je kon wel alle apparatuur en frontjes en handvatten e.d. zien. Uiteindelijk keuze gemaakt. Nog gekeken of het elders goedkoper zou zijn maar dat was zeker niet het geval. Na een week de knoop doorgehakt en beslist. Geen spijt van.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Schaminee

Wij zijn in veel showrooms geweezt en hebben overal prijzen vergeleken. Wij zijn echte Hollanders! Geloof ons ga maar direct naar Keukenplaats want beter en goedkoper wordt het niet.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Arnoud Dubbes

31 oktober 2016

Fantastische service. Trek maar gerust wat tijd uit voor een showroombezoek want er is zoveel te zien. Maar ze nemen alle tijd voor je en zijn niet opdringerig wat ik persoonlijk heel fijn vind. We hebben de keuken nu twee weken en zijn er erg content mee.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Jochem en Ineke van der Sande

Wij hebben zaken gedaan met de showroom in Sint-Oedenrode en zijn zeer te spreken over de gang van zaken. Deskundig advies van Roy heeft ons overtuigd over te gaan tot de aanschaf van een prachtige keuken. Het heeft wat gekost maar dat lag aan ons zelf. We hebben nu het beste van het beste. Roy nogmaals bedankt voor al je goede zorgen.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Jacobs, Waddinxveen

24 oktober 2016

Wij hebben onze droomkeuken gevonden bij Keukenplaats. Ze hebben enorm veel keus en tegen goede prijzen. Eerlijkheidshalve moeten we helaas wel zeggen dat er eerst een kastje in de verkeerde kleur bij zat. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Zeker maandagmorgen! Uiteindelijk hebben we wel het goede kastje gekregen maar dat heeft toch wel even geduurd omdat het helemaal opnieuw geproduceerd moest worden of zo. Dus helaas geen 5 sterren, maar overal gaat wel eens wat mis natuurlijk. Kan gebeuren.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie van den Boogaard

9 maart 2016

Hallo Roy, Nog bedankt voor de service….de meneer die langs is geweest heeft de hele keuken nagesteld. Hij heeft de vaatwasser opnieuw geplaatst want die stond blijkbaar niet goed. En hij heeft de lade perfect afgesteld. Hartstikke fijn! Ik stuur je nog wat foto’s van de keuken. Hoop dat ze bruikbaar zijn voor je website. Groetjes, Angelique

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Carel en Mariette

16 februari 2016

Als beloofd de foto’s, het is echt super mooi geworden. Super bedankt voor het advies en de goede service

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Willem Jan Struber

5 februari 2016

Erg goed geholpen door Roy. Van de 1ste afspraak tot de uiteindelijke levering, alles verliep vlekkeloos. We zijn erg blij met het eindresultaat. Niks anders dan lof over de mensen achter Keukenplaats!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Mevrouw C. Verstappen

25 januari 2016

Onze keuken is 17 december de keuken geplaatst. Ziet er kei mooi uit en zeer tevreden over de monteur!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 4
  • Montage: 5

Mevrouw M. Quanjel

24 januari 2016

wij zijn heel erg blij met onze keuken en hopen er nog lang plezier van te hebben. Gr. Mieke Quanjel

  • Advies: 4
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Gonnie Custers

28 december 2015

Hoi Roger, Ik ben heel tevreden. Netjes gewerkt en alles precies zoals ik het had gedacht. Super tevreden. Jammer dat ik net achter het net vis voor wat betreft de eindejaars aktie met het koffiezetapparaat want mijn senseootje is wel aan vervanging toe 🙂 Vriendelijke groet en alle goeds voor 2016 Gonnie Custers

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Familie Ritzen te Landgraaf

21 december 2015

Onze mooie nieuwe greeploze keuken staat er heel strak in. Dank voor de fantastische medewerking

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie van Breukelen

20 december 2015

Beste Dimitri, Bedankt voor je goede advies bij de aanschaf van onze keuken, we zijn erg trots op het resultaat. Het zelf plaatsen was nog een hele kluif maar is al met al nog goed gelukt. Na levering zaten we nog met een paar puntjes maar die zijn door jullie netjes opgepakt. Groetjes Familie van Breukelen uit Eindhoven’

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Jan Louwers

Hoi Dimitry Wij zijn zeer te vrede met de kwaliteit van de keuken . Ook de snelle levering met een duidelijke beschrijving . En alles in een keer geleverd . Een aanrader !! Met vriendelijke groet J.Louwers

  • Advies: 5
  • Design: 4
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Ferfers

10 december 2015

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken, zeer goed meegedacht door de adviseurs en monteurs!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Janssen

2 december 2015

De keuken is naar volle tevredenheid geplaatst! Groetjes Jacqueline  

  • Advies: 4
  • Design: 4
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Jolie Janssen

26 november 2015

Hallo Wil, De mannen zijn klaar. Super gedaan en topservice! Het ziet er heel mooi uit Groetjes, Jolie uit Venlo

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Meyssen

9 november 2015

Het eindresultaat is super. Heel licht. We zijn tevreden!!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Fam J. uit Elsloo

4 november 2015

We zijn heel blij met de nieuwe keuken. Zeer vakbekwame monteur

  • Advies: 5
  • Design: 4
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Kolmus-Verhelst uit Laarne (Belgie)

26 oktober 2015

Dag Roger, Ik wou even laten weten dat de keuken super mooi is! We zijn heel tevreden!!!Wil je ook monteur Roger nogmaals bedanken voor het mooie werk! Groeten, Eveline Kolmus en David Verhelst

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam. Koops, Doenrade

18 oktober 2015

Na een ingrijpende verbouwing is de keuken geplaatst. Omdat het werkblad op maat gemaakt is, hebben 2 weken moet werken met een noodwerkblad , maar het eindresultaat is SUPER!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Jose Smits uit Roermond

12 oktober 2015

Goedemorgen, De keuken is prachtig geworden ben der superblij mee.  De jongeman die hem heeft geplaatst, heeft dit perfect gedaan. Mijn dank hiervoor. Met vriendelijke groet, José Smits

  • Advies: 5
  • Design: 4
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Angela van B.

7 september 2015

Beste Roger,Wij zijn heel erg tevreden over de keuken en wij vinden de keuken heel mooi geworden nog boven onze verwachtingen. Alle apparatuur werkt goed. Het is heel leuk om de reactie van mensen om je heen aan te horen. De een zegt “dat je dat hebt gedurfd, die kleuren combinatie” en vinden de keuken heel chic. De ander vindt het niet mooi en de leukste was: “als ik een nieuwe keuken wil, dan weet ik nu waar ik moet zijn” en dan zouden ze ook proberen in kleur te werken. De foto’s volgen later . Mvg Angela van Bezouwen

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie K. uit Nieuwstadt

2 september 2015

erg tevreden m.b.t. onze nieuwe keuken Advies: Klantgericht advies, nemen alle tijd voor de klant. Goede showroom met voorbeelden. Service: Alle afspraken nagekomen, goede communicatie naar klant. Geven ook extra service zonder enige moeite. Montage: Zeer tevreden, afspraken worden nagekomen, vakkundige monteur, alles netjes opgeruimd. Fam. Knoors

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie M. uit Munstergeleen

Het is heeeel mooi geworden! Uitstekend advies en goede service

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam. De Mooij 

1 september 2015

We zijn heeel erg blij met onze nieuwe keuken. Het ziet er mooi uit.

  • Advies: 5
  • Design: 4
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Familie V. Uit Zeist

26 augustus 2015

We zijn heel erg tevreden over de manier waarop jullie ons geholpen hebben. Het resultaat mag er wezen! Bedankt!  

  • Advies: 4
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam. S. uit Brunssum

19 augustus 2015

Zeer bekwame monteurs, TOP! Fam. Sprengers

  • Advies: 5
  • Design: 4
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie K. uit Elsloo

3 augustus 2015

Een foutloze planning in een keer goed. Keurig komen inmeten. Een vriendelijke verkoper zonder opdringerigheid. En tot slot vakbekwame en behulpzame monteurs. Lof !! Familie K, Elsloo.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam. Schoofs

2 augustus 2015

Een keuken met een klein missertje. Dat kan gebeuren. We hebben binnen 14 dagen een nieuwe kast gekregen. Ze hadden het meteen opgepakt. Gewoon keurig komen ze alle afspraken na. Fam Schoofs

  • Advies: 4
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Familie Q. uit Brunssum

29 juli 2015

Ontzettend blij met onze nieuwe keuken! Alles is netjes conform de afspraken gemonteerd. Bovendien bedankt voor alle handige tips!  

  • Advies: 5
  • Design: 4
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam V, Beringen

28 juli 2015

Met veel plezier onze keuken gekocht bij Keukenplaats. Alles van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Wij zijn heel tevreden over de onze nieuwe aanwinst. Fam V te Beringen.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam. Vree

21 juli 2015

Service, advies en montage hebben we als positief ervaren. Ook de communicatie was erg goed. Snelle reacties. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken! Iets waar jullie misschien weinig aan kunnen doen is de planning. De tijd tussen demontage oude keuken en montage nieuwe keuken heeft 5 weken geduurd. Dit lag met name aan de beschikbaarheid van het keukenblad en de monteur.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 4
  • Montage: 5

Pino Fontebasso

9 juli 2015

Wij waren eerst in de verkeerde keukenwinkel. Maar we hebben ze gevonden! Twee perfecte keukens voor in ons huis. Vriendelijke bediening,  geen cent teveel betaald. En gisteren een perfecte montage. Alles in 1 keer goed.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Famile Oost

22 mei 2015

Erg tevreden!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Hendrix

Mooie maatwerk-oplossing voor het opbergen ven het speelgoed van onze kinderen

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

fam. Van Wersch

12 mei 2015

Een prachtexemplaar! De massief houten, op maat gemaakte keuken met een terrazzo werkblad, prijkt schitterend in de mooie landelijke woning

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Hanot

4 mei 2015

Nadat we  vorig jaar een schitterende nieuwe keuken hebben laten plaatsen door Keukenplaats, heeft men ons nu ook goed geholpen met de waskeuken.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Kerens-Crommen

3 mei 2015

Hoi Roger! Het heeft ff geduurd maar nu kan ik de foto’s doorsturen. Het is een beetje moeilijk foto’s maken door de beperkte plek en de opstelling. Ik heb de keuken er niet helemaal in een foto op gekregen maar uit verschillende hoeken foto’s getrokken. Daarbij wil ik jou bedanken voor de goede hulp met het uitzoeken van de keuken en het uitpuzzelen van de mogelijkheid voor de opstelling van de keuken. De goede service en het altijd klaar staan om antwoordt te geven op onze vragen. Ook voor de keukeninstallateurs Paul en Maurice niets dan lof! Zeer mooi geplaats en zelfs de aanpassing, op het laatste moment ter plaatse, is super geregeld! Dus…..wij zijn zeer tevreden! Volgende keer weer bij jullie! Dank jullie!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Gouw

21 april 2015

Ik kan je vertellen dat wij van het eerste tot het laatste moment wat betreft advies en service zeer goed geholpen zijn. Alles werd tot in de puntjes uitgewerkt, en indien nodig veranderd. Toen het profiel van de keuken klaar was en overgegaan moest worden tot de werkelijke verbouwing, is alles volgens afspraak verlopen, dus een prima service. Alles werd op de afgesproken tijden geleverd, vertraging is er dus niet opgelopen. Tijdens het plaatsen van de nieuwe keuken, komen de monteurs altijd obstakels tegen, ik moet zeggen dat zei deze prima opgelost hebben, zelfs nadat wij ook nog mankementen tegenkwamen nadat alles geplaatst was. Dit is natuurlijk ook weer een goed stukje service. Als je in twee dagen tijd dit voor elkaar krijgt (voorbereiding, omleggen stroom en leidingen en plaatsen van de keuken), kunnen wij alleen maar zeggen dat wij dik en dik tevreden zijn.   Bedankt.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Schraven

9 april 2015

Alle afspraken netjes nagekomen en een prachtige keuken geplaatst.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam. Geilkens

8 april 2015

We zijn erg tevreden met de metamorfose van ons keuken!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Toufik

3 april 2015

Service: Wij zijn erg tevreden over de service. Na het constateren van het mankement heb ik contact gehad met rogier en heeft hij een medewerker van Keukenplaats langs laten komen om de schade op te meten. Direct daarop ben ik door de adviseur teruggebeld om een vervolgafspraak te maken. Montage: De heren van keukenplaats kwamen netjes op tijd en gingen meteen aan de slag, het was ook erg fijn dat dezelfde medewerker langs kwam die de keuken de eerste keer had gemonteerd. De medewerkers waren erg vriendelijk, en wisten goed wat ze moesten doen. Binnen no-time was de keuken gemonteerd. De keuken werd netjes achterlaten en ik ben erg blij met het eindresultaat. In de bijlage tref je een aantal foto’s, helaas was ik niet in staat om de hele keuken op 1 foto te krijgen.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Gielen

31 maart 2015

Alweer een keuken naar tevredenheid geleverd en gemonteerd bij Project Hoeve Riemst (Belgie)

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Cox

Erg content Zeer nette en behulpzame monteur alles van begin tot einde goed verlopen

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Berthy en Gerard

19 maart 2015

We zijn over het algemeen tevreden over de keuken. Er zijn een paar punten:

  • we hadden aluminium strips besteld achter de greep. Uiteindelijk zijn ze in wit geleverd en zijn we hier erg blij mee. Vinden dit toch mooier. Dit valt gelukkig goed uit, maar is dus anders als de bestelling.
  • de bartafel was te hoog. hoogte van een sta tafel is 110, de bartafel was 120 (poten 110 en blad 10) Hier kwamen we achter tijdens monteren, Raymond kon hier niets aan veranderen. Uiteindelijk hebben we zelf 10 cm van de poten af laten halen en tafel opnieuw gemonteerd.
  • Bij het plaatsen van de keuken werd een mal gemaakt voor het blad. Uiteindelijk zat hier 2 weken tussen. Raymond heeft deze zaterdag gemaakt, dinsdag afgeleverd bij bedrijf en zaterdag een week later geplaatst. We zijn blij dat het blad goed is en dat jullie het risico niet wilde nemen met het opmeten. Maar we hadden graag gehad dat we van te voren wisten dat hier 2 weken tussen zou zitten.
  • Het blad is niet afgekit. Raymond gaf aan dat dit door de tegelzetter gedaan kon worden. Er moesten nl nog een rij tegeltjes boven het blad komen. Vgl ons bouwbedrijf gebeurd dit nooit, hij kit geen blad af. Dit moeten we nu laten doen, incl kosten kit.
  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 2
  • Montage: 3

Familie Verkooijen

17 maart 2015

Zeer tevreden……

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Fam. Verheijen

Ook voor mijn luxe keuken kon ik uitstekend terecht bij Keukenplaats. Zij hebben de sloagn “meer keuken voor uw geld” uitstekend waargemaakt! Ik ben erg trots op het eindresultaat!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

liesbet en tim van der weyden

beste, onze keuken is eindelijk af:-) was lang zo goed als af, alleen de plinten lagen nog ergens te wachten boven de boven kastjes gaan we wel nog een plaat zetten zodat dat mooi af is we zijn ongelijkkflijk content van de keuken mooi en handig en gezellig en dat voor die prijs!!! wij lachen met de mensen die niet naar ons willen luisteren en dan een keuken in belgie kopen voor min 15 000 euro zonder toezstellen bedankt en tot ziens

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Willem Andreae

14 maart 2015

Vandaag hebben we de laatste klussen in de keuken gedaan. De vloer heeft zijn definitieve vorm gekregen. Er moest nog wat gezaagd worden aan de plinten, o.a. voor de ventilatie-opening van de koelkast en een uitsparing voor de deur van de vaatwasser. De electricien heeft naar de aansluiting van de kookplaat gekeken. Hij moet nog iets aan de zekeringkasten doen om het echt volledig te laten werken. Uiteindelijk waren de laatste loodjes toch behoorlijk zwaar! Maar het resultaat mag er zijn. Ik stuur hieronder een paar foto’s om u een idee te geven. Nogmaals heel hartelijk dank voor de manier waarop u ontwerp, bestelling en aflevering hebt georganiseerd. Zo zou iedereen het moeten doen. En het is een groot compliment waard. Zoals gezegd, komen graag bij u terug als we de moed hebben gevonden om onze Amsterdamse keuken te vervangen!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Baris Gündogdu

4 maart 2015

Bijgaand een aantal foto’s. Ik ben zeer tevreden over de service en advies die je hebt geleverd, Dat wij de keuken nog konden aanpassen na de meting bij ons thuis. De montage, Raymond, heeft het echt super gemaakt. Heel nauwkeurig, precies en alles netjes afgemaakt. Wel jammer van de 2 kastjes die niet zijn geleverd, maar deze worden snel nageleverd. Voor de rest is het allemaal goed verlopen.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 3
  • Montage: 5

Ruud Wouters

22 februari 2015

Zeer tevreden

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Pierre en Edwina

Zeer juist advies en goede service. De monteur heeft een topprestatie geleverd.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Braspenning

De keuken is zeer netjes geplaatst. Bij deze een paar afbeeldingen. We zijn er blij mee. Dank!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Boessen

Uiterst tevreden. Zeer behulpzame mensen en vakkundig geplaatst

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Rob en Barbera Schulte

12 februari 2015

Nogmaals bedankt voor de geweldige services en samenwerking.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Familie El Morabet

9 februari 2015

Wij zijn allemaal er tevreden over de nieuwe keuken. Bij deze een foto Het ziet er echt heel mooi uit …echt waar! Heel erg bedankt voor alle moeite

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Hanot

6 februari 2015

We zijn zeer tevreden met de renovatiewerken die zijn uitgevoerd aan onze keuken. We hebben alle kasten en werkbladen laten vervangen. De apparatuur hebben we behouden. Het eindresultaat is mooier dan verwacht De monteur en adviseur hebben goed werk geleverd

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Savarino Jr.

4 februari 2015

Geweldige Service. Prachtige nieuwe hoogglans witte keuken met zwart stenen werkblad

  • Advies: 4
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Savarino Sr.

Geweldige nieuwe keuken in ons nieuwe huis. Alles is zeer vlot en soepel verlopen. De prijs was zeer interessant. De keuken heeft een mooi granieten werkblad Jammer dat het deurtje van de vaatwasser ontbrak, maar dit is binnen een week geleverd en geplaatst. Nu kunnen we de rest van de wonig afwerken

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam Pasjaqa-Syla

3 februari 2015

Wij lieten een moderne keuken plaatsen in ons nieuwe juis. We zijn erg goed en persoonlijk geadviseerd. We zijn heel blij met de nieuwe keuken Met Vriendelijke Groeten,

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Pascalle Stevens

31 januari 2015

Ik ben over beide monteurs die bezig zijn geweest mijn keuken te installeren tervreden ze waren klantvriendelijk en wisten heel goed waar ze mee bezig waren , ze voelden elkaar goed aan en ondersteunde waarnodig. al met al een tervreden klant.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Coolen-Vogelaar

29 januari 2015

Hieronder vind je enkele foto’s van onze keuken en onze ervaring: “Wij zijn heel tevreden over het advies, de service, de montage en het eindresultaat van de keuken. Jullie benadering hebben wij als erg klantgericht (i.p.v. verkoopgericht) ervaren. Met name in de advisering voorafgaand aan de verkoop was dit voor ons belangrijk. Ook de communicatie over zaken als levering en montage verliep heel prettig en snel en afspraken werden nagekomen. Verder is de keuken met veel zorg en precisie geplaatst. Wij zijn ontzettend blij met het prachtige eindresultaat!”

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Nicole Jaspers

Heel erg bedankt voor de samewerkingen advies. Ziet er supper supper mooi uit. De keuken kamer lijkt nu ook twee keer zo groot zoals mijn plan was top.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Fam Marcelis

Supergave keuken, erg goede service en prima montage

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Hoekzema

12 januari 2015

We hebben gebruikgemaakt van de mogelijkheid om een adviseur thuis te ontvangen. Er werd meteen ingemeten en we ontvingen een prima offerte. Uiteindelijk de keuken laten plaatsen door onze eigen aannemer. We zijn erg blij met het eindresultaat

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Peter van Dongen

14 december 2014

We zijn erg tevreden over de keuken en de geboden service!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Heusschen

10 december 2014

We zijn heel tevreden over het advies dat je ons gegeven hebt aangaande keuken opbouw, materialen en apparatuur. De opstelling van de keuken is fijn, de apparatuur werkt goed (voorzover gebruikt). De service was prima en montage is ook naar volle tevredenheid gegaan. Alles is netjes gemonteerd, de monteur was beleefd en netjes, en alles is na de montage ook netjes achtergelaten. Dus geen klachten en al met al zijn we heel tevreden!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Famile Baggen

3 december 2014

Zeer snelle levering en goede montage

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Muuren

20 november 2014

Goed advies en bij levering zeer goede service . Zeer tevreden .Kan iedereen aanbevelen hier een keuken te kopen.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Geert en Patrice

11 oktober 2014

Het is een mooie degelijke keuken en alles is volgens planning gerealiseerd. Als ze ons vragen waar er een keuken gekocht moet worden seinen we dat door aan jou!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Peter Aelterman

15 september 2014
  • Advies: 4
  • Design: 5
  • Afspraak: 4
  • Montage: 5

Natasja en Stef

12 september 2014

Het is gewoon perfect.! Zo mooi.. eender welke vraag ik stelde, niks was teveel.. hoedje af voor zo een service. Wij zijn echt zo blij dat we die stap hadden genomen om toch die dag bij jullie langs te komen. En ja die dampkap.. de monteur had ze zelf nog niet gehangen.. was best even wennen zo een bak.. Maar hij zei ook heel speciaal! Wij danken jullie, en we vertellen het voort. Moest het eens passen stuur je is wat kaartjes op.. heb hier miss een paar mensen die toe zijn aan nieuwe keuken.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Ans van Nunen

11 september 2014

Over de keuken ben ik heel tevreden en ik krijg er ook veel complimenten over. Vooral over de indeling, kleur- en materiaalgebruik. Het ziet er allemaal mooi strak uit en ik heb lekker veel opbergruimte, vooral in de laden maar ook in de pannenkast.

  • Advies: 4
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Fam. Boudewijns-Wouters

Wij zijn via familie in contact gekomen met Keukenplaats. We hadden inmiddels al het precieze idee in ons hoofd van hoe we de keuken graag zouden willen. Tijdens ons gesprek met dhr. Bor hebben we onze ideeën laten horen en hier werd meteen een tekening van gemaakt. Ook kregen we eerlijke tips wat we beter wel en niet konden kiezen. Het gesprek voelde fijn en werden goed geholpen. Ook werd er meteen een offerte gemaakt en hieruit bleek dat keukenplaats het goedkoopst was waardoor we dus al snel besloten hadden om daar onze keuken te kopen. De montage van de keuken verliep ook erg goed. Afspraken werden keurig na gekomen en de keuken is netjes gemonteerd. We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat! Het idee dat we van onze keuken hadden is precies zo geworden!

  • Advies: 3
  • Design: 4
  • Afspraak: 4
  • Montage: 5

De heer Dio de Leon

Alles prima, photos zijn onderweg.

  • Advies: 4
  • Design: 3
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

De heer Bollaerts

Hier zijn enkele foto’s van de keuken

  • Advies: 5
  • Design: 3
  • Afspraak: 4
  • Montage: 4

Fam. Rossi

Na een aantal keukenzaken in Nederland bezocht te hebben zijn we, omdat we in Nederland er toch niet helemaal uitkwamen, tijdens een weekendje Duitsland ook langs Alno keukens geweest. Geen moment spijt van gehad. We zijn goed geholpen en al onze wensen waren mogelijk tegen een zeer gunstige prijs. Alles verliep soepel, mail wordt snel beantwoord, telefonisch contact is prima. De keuken wordt thuis ingemeten, de verkoper nam voor ons de keukendeurtjes mee die we hadden uitgezocht in de showroom, zodat we thuis in ons eigen licht nog even konden kijken of het echt de kleur was die wij wilden. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze nieuwe keuken, mochten wij over een jaar of 15 weer een nieuwe keuken willen dan zullen wij zeker weer een bezoekje brengen aan deze zaak

  • Advies: 5
  • Design: 4
  • Afspraak: 4
  • Montage: 4

Fam. Ilse De Cock – Jacques Bil

Over ‘uw’ bedrijf zijn wij zeer tevreden. Het begon al met zeer goed advies tijdens ons eerste bezoek. De daaropvolgende mails en ook het volgende bezoek verliepen prima. Er werd steeds tijd voor de klant genomen. Ook de plaatsingsdienst verliep naar wens (vriendelijke mensen, die alles netjes achterlieten, en een vakkundige afwerking). Klein detail; het deurtje van de diepvriezer ging niet open omdat men de deur aan de andere kant had gezet en men vergeten was om ook het diepvriesvakje te veranderen. Maar heb dit zelf kunnen oplossen. De afwerking achteraan met houten panelen hebben we voor onze rekening genomen en, al zeg ik het zelf, dit is ook prima gelukt. Wij zijn zelfs zo tevreden dat we jullie een nieuwe klant hebben aangebracht: de familie Lens uit Kessel / Nijlen (België) (goede vrienden van ons) hebben ondertussen ook een keuken bij jullie gekocht. Ik denk dat het contact met je vader (of grootvader) verliep.

  • Advies: 4
  • Design: 5
  • Afspraak: 4
  • Montage: 4

Jens Breynaert

We zijn inderdaad tevreden, een pluim voor de monteur, een echt pietje precies zoals we dat in België zeggen. We gaan de deuren laten zoals ze nu zijn. Alvast bedankt bedankt voor de greep nog te leveren.

  • Advies: 4
  • Design: 4
  • Afspraak: 4
  • Montage: 5

Jose en Herm

Hier een paar mooie foto’s van onze keuken. Bij deze bedankt voor de correcte levering. Het goede advies en de tijd die je aan ons hebt besteed. De montage van de keuken is ook perfect gegaan. Jullie zijn vakmensen. Wij zullen jullie absoluut verder aanbevelen.

  • Advies: 5
  • Design: 4
  • Afspraak: 4
  • Montage: 5

Rob Hendrix

Wij zijn super tevreden over onze keuken. Door de goede en uiterst vriendelijke service hebben we serieus wat euro’s uitgespaard. Vooral op onze elektrische toestellen. Dit geld hebben we dan geïnvesteerd in een zeer degelijk werkblad dat ervoor zorgt dat onze keuken “AF” is. De plaatsing was zeer goed geregeld en verliep perfect, ook hier weer zeer vriendelijk personeel met zeer goed en degelijke uitleg. Ook met de service en garantie achteraf hebben we alleen maar positieve ervaringen mee. Een probleem werd op een zeer korte tijdspanne opgelost. Enig minpunt voor ons was de afstand naar de winkel, maar als je dan een mooie koop met een goeie service in de plaats krijgt neem je dat er graag bij. We hebben het adres ondertussen al meermaals doorgegeven. Bedankt !

  • Advies: 4
  • Design: 5
  • Afspraak: 3
  • Montage: 4

Patrick Wessels

Keukenplaats heeft me goed geholpen met het samenstellen van mijn keuken, op basis van mijn wensen. De showroom is uitgebreid en biedt een uitstekend inzicht in de mogelijkheden. De montage van mijn keuken was binnen een dag geregeld en dankzij de behulpzame opstelling van de monteurs verliep de samenwerking uitstekend. Ik ben erg tevreden met m’n keuken, die volledig naar wens is en me een gevoel van degelijkheid biedt

  • Advies: 5
  • Design: 4
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Familie van Dongen

Op dinsdag 03 april 2012 is onze nieuwe keuken geplaatst. De verkoper is zelfs op de dag van montage komen kijken of alles tot tevredenheid verliep.Mede dankzij de goede planning is alles erg vlot verlopen. Daarna nog enkele afwerkpuntjes zoals de spoelbak die door de monteur prima zijn aangepast. Zelfs de glazen achterwand, die wij op advies zelf hebben aangeschaft, is door de monteur vakkundig gemonteerd. Helaas hebben we door onze verhuizing maar ca. 9 maanden van de keuken gebruik kunnen maken. De kopers van onze woning waren enthousiast over de gebruikte materialen en kleurkeuze dus is deze investering de moeite waard geweest.

  • Advies: 4
  • Design: 4
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Cardeynaels

zoals beloofd de foto’s zeer tevreden van het resultaat.

  • Advies: 5
  • Design: 4
  • Afspraak: 4
  • Montage: 4

Familie Vonckers

Familie Vonckers uit Genk (BE) stuurde ons trots de foto’s van hun nieuwe keuken.

  • Advies: 4
  • Design: 4
  • Afspraak: 4
  • Montage: 4

Sofie Corten

Nu alleen nog de electra maar dat komt binnenkort ook in orde! Hier een paar foto’s , we zijn er erg blij mee, nu alles nog netjes afwerken en een grindvloer er in om het compleet te maken!

  • Advies: 4
  • Design: 4
  • Afspraak: 4
  • Montage: 4

Sandra en Dolf Karssen

Wat een vakman jullie monteur (Dean). Keuken ziet er super uit en is keurig geplaatst. Dean en zijn Janine werkte erg netjes en dachten ook met ons mee over uiteindelijke eindresultaat. Zo hebben we op het laatste moment nog het spatbord aan de de muur ingekort omdat de kreuken zo mooier tot zijn recht komt. We zijn super gelukkig met het eindresultaat en raden iedereen dan ook aan om niet alleen voor het financiële voordeel een keuken bij jullie te bestellen maar ook voor het vakmanschap!!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Manusama

Een prachtig eindresultaat! Precies zoals wij het wilde hebben.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Mark en Milou

We zijn hartstikke tevreden over het advies en de service!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Jeroen Velzeboer

Keuken perfect geleverd. Service en montage zeer goed. Heb al menig vriend aangesproken en op jullie bedrijf gewezen.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Steegs

Er te vreden met de uitbreiding van onze bestaande keuken

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Charly

Het eindresultaat is prachtig!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Aerts

Wij zijn erg content met onze nieuwe keuken. We hebben zeer goed advies gekregen en de keuken is precies zoals wij graag wilde.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Jack en Tiny Schellens

We zijn super tevreden, we laten alleen de veiligheid folie nog even zitten. Er wordt nog hier en daar wat geklust en geverfd enz. De monteur was heel aardig en heeft super gewerkt dikke complimenten voor hem. Het is een droom keuken geworden

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Eijssink

Advies , prima advies aan thuis gekregen , dan niet alleen “wat vind je mooi” maar oplossingen om de aanwezige ruimte volledig te bunutten. Het advies welke wij in de mooie showroom hebben gekregen was op maat en onze wensen werden werden wel of niet ingevuld met een eerlijk advies cq suggestie. Service , Het plannen voor de plaatsing en de tijdelijke opslag van de keuken was binnen 1 telefoontje geregeld. Zeer klantgericht. Montage , Montage is snel en professioneel uitgevoerd, tijdens de installatie zijn de “probleempjes” vlekkenloos en creatief opgelost. Monteur is aardig , netjes en werkt ongeloofelijk hard. Als bijlage een aantal foto’s

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Van Dissel

Wij zijn zeer tevreden en zullen Keukenplaats zeker aanbevelen.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Elke Knoors

Advies Klantgericht advies, nemen alle tijd voor de klant. Goede showroom met voorbeelden. Service Alle afspraken nagekomen, goede communicatie naar klant. Geven ook extra service zonder enige moeite. Montage Zeer tevreden, afspraken worden nagekomen, vakkundige monteur, alles netjes opgeruimd.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Mevrouw Pinckaers

Zeer tevreden! Kan niet wachten totdat ik de keuken in gebruik kan nemen

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Mevrouw Meuffels

PERFECT. Ik ben heel tevreden met de keuken en het TV-Meubel. De monteurs hebben fantastisch gewerkt

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Judith Rekko

Ik ben er ontzettend blij mee. Ziet er enorm licht en strak uit.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie van Baekel

De keuken is precies geworden zoals we in gedachten hadden. Geweldige service van Lilian van Keukenplaats.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Vriessema

Zeer Content met onze nieuwe keuken! Wij sturen nieuwe klanten naar jullie winkel

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie den Dongen

Mooie strakke keuken met een echt granieten werkblad. Alles netjes in 1 dag geleverd, gemonteerd en aangesloten

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Tunessen

Wij zijn erg tevreden over service van Keukenplaats. De keuken is precies zo geworden als we gewenst.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie van der Wall

Hierbij enkele foto’s van de keuken. We zijn erg tevreden over het eindresultaat.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Harold Smelt

We zijn door Roger Bor van keukenplaats vakkundig geholpen; transparanter dan de meeste Nederlandse keukenzaken waar we geweest waren. Klant&service gericht en snelle reactie bij vragen. Ook na het tekenen van de opdracht werden we snel geholpen toen we bij nader inzien de afzuigkap wilden omruilen voor een versie met een hoger afzuigdebiet. Keuken is netjes gemonteerd; bij het compositenblad dat later geleverd werd bleek helaas de uitsparing van het gastoestel te klein, maar gelukkig kon dat ter plekke nog hersteld worden. Kortom een keukenzaak die de afspraken nakomt.

  • Advies: 4
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 4

Willem van den Munckhof

Erg tevreden!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Janssen

Allereerst wil ik een opmerking maken over de keuken installateurs: wat een vakmensen! vriendelijk, correct, professioneel en ook nog eens snel. Wonderlijk hoe snel de keuken was opgebouwd; om 8 uur werd gestart met het opbouwen en om 18.00 konden wij al koken en van de keuken gebruik maken (met enige voorzichtigheid natuurlijk) Natuurlijk was het voorwerk zoals julle had aangegeven verricht (wat 2 dagen in beslag heeft genomen een week voor het plaatsen van de keuken dus we hebben een weekje uit de magnetron en bij familie gegeten) We zijn erg tevreden en blij met deze degelijke en mooie keuken! Door de hoge laden kunnen we veel spullen overzichtelijk opbergen wat een groot voordeel is. Fijn aanrechtblad op precies de goede hoogte en de koelkast, vriezer en vaatwasmachine bevallen erg goed (wat is de vaatwasser stil!!) Door de hogere kranslijst valt de schacht van de afzuiger mooi hierachterweg. Hartelijk dank voor jullie inspanningen en advies.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

April Bopp

Hi Roger, Bedankt voor je help bij de keuken! Zo mooi, ben echt zo blij, super. groetjes, April
  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie

We zijn heel tevreden met alle services die door Keukenplaats zijn geleverd en we zijn erg trots op het resultaat.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Mevrouw Gakici

Ben zeer tevreden met het resultaat! Perfect geholpen!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Amediek

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Luijkx

We zijn heel erg blij met het eindresultaat. We zeggen vaak tegen elkaar dat we zo’n mooie keuken hebben! Krijgen ook erg veel complimenten over de keuken. Het is het pronkstuk van ons huis geworden! Helaas kon de keuken niet in 1 keer geplaatst kon worden, omdat o.a. het barblad niet de juiste afmeting had. Hierdoor hebben we een aantal weken een nood-werkblad op de keuken gehad.  Uiteindelijk zijn alle opmerkingen keurig naar onze tevredenheid opgelost! Kortom: grote klasse! Advies: 5 Design: 5 Afspraak: 5 Montage: 4 Groet, Dirk en Nicky
  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie vd Geijn

Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat.  We vonden de service ook prima.  Zeer prettig dat je de eerste afspraak bij ons thuis kwam. Kortom we hebben je niet voor niks aangeraden bij onze buren! Groetjes Carel

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Kenny Kleijnen

Na een aantal bezoeken te hebben gebracht aan verschillende keukenzaken kwamen we terecht via een vriend bij Keukenplaats(Alno keukenstudio).   Het deskundige advies op maat in combinatie met de prijs/kwaliteit verhouding was voor ons de reden om de keuken hier te kopen.   Ook tijdens de nieuwbouw bleven we geregeld contact houden en werden vragen altijd correct beantwoordt. Al met al zijn we super blij met onze keuken en onze keuze voor Keukenplaats(Alno keukenstudio). .   Groetjes Kenny en Melissa
  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Tim Boston

Een mooie strakke witte keuken van Alno kuchenwelten / Keukenplaats . De keuken voldoet helemaal aan onze eisen. Het advies en de service van zowel de verkoper als van de monteur zijn helemaal top. Niks op aan te merken!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Edmonda Vertongen

De keuken is prachtig en straalt ‘tijdloze klasse’ uit. We wensen de firma van harte te danken  voor de correcte prijs en de prima service, zowel qua advies bij de aankoop als qua afwerking en montage. Het was geen sinecure om het achterkamertje – via een dubbele keukendeur- zo mooi én geïntegreerd te ontsluiten. Een speciaal pluimpje dus voor de vakbekwame monteurs die mede gezorgd hebben voor een keuken op maat van de klant.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Dierenbescherming Limburg

Wij zijn zeer tevreden over Keukenplaats. Onze wensen konden op zeer korte termijn ingewilligd worden. De communicatie en service was en is uitstekend evenals de professionele en nette montage van de keuken

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Nikola Jevric

10 september 2014

De keuken is perfect we zijn heel tevreden erover en het is echt mooi bedankt.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Project Hoeve Riemst

Very satisfied. The end result is beautiful. Especially in combination with the blue stone (floor and walls)

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Project Hoeve Riemst

Very satisfied. The end result is beautiful. Especially in combination with the blue stone (floor and walls)

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Project Hoeve Riemst

Very satisfied. The end result is beautiful. Especially in combination with the blue stone (floor and walls)

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Project Hoeve Riemst

Very satisfied. The end result is beautiful. Especially in combination with the blue stone (floor and walls)

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Lankhuijzen

Erg tevreden over de gehele service!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Kamphuis

Wij zijn erg tevreden met de gehele service van Keukenplaats. Alles is perfect verlopen en het eindresultaat is prachtig.

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie Meilis

Klant zeer tevreden over de service (we werden door de verkoper op het centraal station opgehaald) en de monteurs hebben zeer goed werk gel

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Familie van der Grinten

Erg content over het advies, de service en de montage. Alles past perfect en is nog mooier dan verwacht

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

Huub en Rens

7 september 2014

Dit is em dan geworden! We zijn er heel blij mee! Bedankt voor de prettige samenwerking, met jou, Tom en Wil!

  • Advies: 5
  • Design: 5
  • Afspraak: 5
  • Montage: 5

MAAK GRATIS EEN AFSPRAAK MET EEN ADVISEUR

  • Ook ’s avonds en in het weekend
  • Altijd een vestiging bij u in de buurt
  • Gratis 3D ontwerp op maat
  • 94% van onze klanten beveelt ons aan
1009

afspraken gemaakt vorige maand

Bekijk onze populairste keukens