Ons geheim

Het gezicht achter Keukenplaats


Mijn naam is Bas Wouters en 10 jaar geleden besloot ik Keukenplaats op te richten nadat ik zelf op zoek was naar een keuken. Dat bleek nog niet zo gemakkelijk te gaan!

Op zoek naar een keuken

Ik ben een persoon die graag alles goed uitzoekt als ik iets ga kopen. Bij het kopen van mijn keuken destijds bleek dat nog niet zo makkelijk. Ik kwam veel pusherige verkopers tegen, ik kreeg nauwelijks echt advies en soms werden de raarste prijsonderhandelingen gedaan (van superhoog naar heel laag). Ik dacht: dit moet anders. Dit moet fijner én beter kunnen.

Oprichting Keukenplaats

Vanuit deze ervaring heb ik samen met een team Keukenplaats opgericht. Want wij weten hoe het voelt. Daarom zijn onze aangesloten vestigingen hier ook op geselecteerd. De keukenadviseurs van Keukenplaats hebben zelfs een examen moeten afleggen. Hiermee kunnen wij kwaliteit waarborgen. Dit checken we ieder jaar opnieuw.

Groei Keukenplaats

In 10 jaar zijn we gegroeid naar 15 miljoen omzet. Zonder alle klanten, medewerkers en partners was dit nooit gelukt. Hun wil ik dan ook bedanken. Bedankt dat we samen van Keukenplaats een prachtig succes hebben kunnen maken!

 

MAAK GRATIS EEN AFSPRAAK MET EEN ADVISEUR

  • Staat altijd iemand klaar
  • 20 vestigingen in Nederland
  • Altijd een ontwerp in 3D
  • 94% van onze klanten beveelt ons aan
322

aantal afspraken deze maand

Bekijk onze populairste keukens